Пробајте ставете сјај за миење садеви на дамките. Некои дамки излегуваат, јас тоа ставам постојано. Исто и арис помага за дамки.
Денес чистев тоалет со разни средства. Тренерките ми се како изгорени бело со портокалово. Не знам дали тоа се вади или завршено е со нив.
На бела маичка со принтови по неа под пазувите имам портокалово од едно ранче. Дали може со нешто да се извади без да се оштети маицата?
Дали може некој совет за перење на бели мајци односно за флеки и на вриење ги ставам и вчера гледам жолти ми по пазуви ? Односно има ли некое средство за бели аљишта за флеки ?
А знае ли некој како да извадам зелена боја од трева на бели патики. Пробав со варикина ама само полошо си направив, сега се жолти флеки
Е сега никако. Сега флеките ти се вкоренети во материјалот. Варикина не белее секаков материјал. Можда би покогнал арис или средство од dr. Beckmann за земја и трева, но сега е доцна. Пробај испери ги во машина на 40.
Портокалова маица,од позади ми се офарбала тегет од други алишта во машината. Ја приметив откако се исуши. Чаре некое има или таква е модерна да се носи
Имав флека од лак за нокти на мебел и читав на интернет да се отстрани со лак за коса. Лакот за нокти излезе ама од лакот за коса има флека а мебелот ми е светло крем боја. Како да ја отстранам?