Детаргент за обоени алишта стави им, стај вода малку и трљаљ ги дур можеш, после бутни во машина Со ловец за боја!!за сваки случај. Зависи од шо се флеките Мене ко од прљава вода од вирче онаа ми личат дека се
Пробај со Wanish(Wanish gold) или напрскај ги со Arises De Grass половина час пред да ги ставиш да се перат. Досега сите флеки кај мене се исчистиле.
Со 3% хидроген прво натопи ги, па ладна вода и накрај Омино Бјанко. Може и само Омино Бјанко, вади и стари флеки.
Со што можам да исчистам флеќи на бели кожени чизми? Стоеја во кутија цело лето и од кутијата попримале плави флеќи на местата каде што се допирале
Ако е кожа со влажно марамче, ако е превртена кожа не знам. До душа кај мене малата има чизми со превртена кожа , и ги чистам и ги перам во машина. Ама колку е оргинал превртена кожа не знам, плус и на своја рака си го фаќам тоа, така што тебе не би ти препорачала, за да не ми биде криво после
Не се чиста кожа, ефтини се веројатно превртена е појма немам Пробај и со влажно марамче и со ацетон, не излезе
Јас мислам нема да излезе, многу често се случува и таква “кожна” гардероба од седење едно врз друго да поприми боја и не се чисти. Тоа е цената на ефтината роба.
Штом веќе си им ставила ацетон, стави им Арис де грас, испрскај ги, затриј ги, и остави ги да стојат, другиот ден стави ги во машина на 30 степена на кратка програма. Што биде биде. Секако веќе ацетон си ставила.
Здраво, дали некој знае како да се обнови бојата на спална еко кожа? Имам поточно имав бела еко кожна спална но пожолте со текот на времето. Има ли некое средство или начин барем малку да ја обновам бојата?
Ми прсна вчера не многу мрсна крема за тело на перницава Одма избришав со влажна ама очигледно џабе било Со сунѓер и сапун да пробам?
Мрсно со сјај за садови излегува. Ама не ставај многу и директно, на сунѓерот малку, и истриј го местото.
Женски , please help имам дамка од ајвар на скај гарнитура дајте идеја со што да ја исчистам , пробав со марамица, Арф, алкохол 70% Арис напрскав и избришав ништо не помогна,некој слично искуство да има?
Пробај со средството од фармаси за флеки, варем мене се ми вади тоа од секаква површина или пак со магично сунгерче и тоа исто вади флеки
Кога децата ќе се накапаат со такви флеки шо тешко се чистат, прво ставам од средството на фармаси, тријам со сунѓерче, потоа прскам Арис, оставам да с суши и перам.