Јас го користам средството на Фармаси за флеки, до сега нема нешто што не ми има извадено, еве баш вчера перев навлака од столче каде што имаше флека од цвекло, не оштетува ткаенина а убаво ми вади се, некогаш ставам директно на флеката тријам и перам а некогаш и мешам директно во машина со детергентот
Јас го нарачувам од Фармаси каталогот, го имаш и онлине, или ако некоја пријателка имаш што е зачленета од таму, околу 170 дднари мислам дека е сега
Јас порано користев арис за мрсни флеки се дури не си ги изгорев прстите и сега веќе 3-4 години само омино бјанко. Незаменливо ми е.
Со што да извадам флека од мрсно? Пробав со Арис не излезе после првото перење сега не знам со што да пробам.
Перев јакни и имав стсвено и црни и шарени и една светло розова јакна. Мислејќи дека на 30 ги пуштам, програмата била на 40 и розовата јакна поприми боја од црните. Има начин да се исчисти некако?
Има ли нешто што вади пенкало? Ненамерно си ја исшкртав чантата и со нишо не се трга, инаку еко кожа е материјалот
Zdravo Zeni Molam za pomos na kosulata imam fleka koja sto nemozam nikako da ja izvadam probav so Venis i drugi sredstva no ne se vadi