Конечно и јас го пробав сапунчето за флеки од DM и многу добро си ја врши работата. Цената е околу 35 денари.
Да и јас го користам, за некои флеки ми е ок, ама за некои користам друго средство, незнам зошто уште кај нас нема онлајн достава од дм, а и пола производи што ги има по другите дм маркети како што се србија, германија и др. кај нас ги нема...
Единствено што ми текнува е со варикина на памукче (може и разредена) да ги натапкаш, ама заштити го напред кожниот црвен дел.
Како да отстранам мрсна дамка од материјал мат сатен? Дамката е постара, не ја имав ни заприметено на фустанот. Какво средство да земам? На хемиско ми побараа 800 ден
И тука да прашам од глосс лимонска киселина ми се уништи сафонот на туш кабината ја смени бојата дали можеби постои некое средство што би помогнало
Здраво, дали знаете како можам од бели купачи да ја извадам бојата од маслата за сунчање. При мачкање на телото се направиле и купачите од маслата што ги користиме за побрзо темнеење. Благодарам на одговорот.
Здраво, имам бела ленена кошула, ја исправ со первол и ја испеглав како и секогаш, но подоцна забележав доста жолти линии низ кошулата. Ја исправ повторно, но линиите не се вадат, а не сум сигурна дали е од средството или пеглата. Дали имате некој совет како да се отстранат флеките?
Имав блуза со мрсна дамка, прснав арис и го ставив во машина. Се смени бојата на местото. Некое чаре сега што да правам или тоа е што е?