Предобро е! Како што рече членката, во Стокомак го купувам и на попуст е околу 60ден. и вреди за секој денар До сега нема флека која ја нема извадено. Јас прво прскам на флеката па потоа ги ставам во машина и после се како нови
@duffi и @QweenSM да сте живи и здрави за препораките Го пробав Аваксот за флеки, цел дукс беше мрсен, сега е пуцка.
Еј мила, баш ме радува што ти се допадна, многу е добро и тоа не ми се верува дека е толку ефтино а така ефикасно Секакви флеки ми вади, без него незнам што би правела .
А, и незнаев дека го имало во Стокомак 66 ден.изгледа го земав. Прснав на дуксерката, ама ставив и горе во преградите за омекнувач малку Може така?
Јас редовно го користам ама проблемот е во тоа што на малото не му вади баш флеки од некоја жолта храна, да не треба нешто плус?
Да пробаш со сода бикербона плус? Да попрскаш прво со средството и после со стара четка за заби да протриеш на дамката и остави го така 1-2ч пред да го ставеш во машина Се надевам дека ќе ти помогни ова да ја извадеш флеката и пиши ми обавезно ако пробаш вака
Дали аваксот вади мрсни флеки без да ја избледи бојата на облеката кај што е прснато? Еднаш со арис прснав и ми ја извади бојата на тој дел па од тогаш страв ми е да пробувам со средства директно на флеката
Пак јас, го купив средствово па ќе го пробувам, ама сакав да прашам дали е безбедно со други алишта да се пушти да се пере откако ќе го напрскам, да не се префрли флеката на другите или нешто слично?
Јас горе и во машината ставав кај омекнувачот, за да ги среди и другите алишта ако има флеки. Буквално ништо не се деси, можеш да го ставиш со другите алишта у машина.