е видете колку ми е досадно штом ова нешто го најдов... http://www.youtube.com/watch?v=QhVhTs7VxaU ЌЕ СЕ ОТРУЈАМ!!!!
ne se sparvuvam umiram, baska sto nisto ne mi e interesno, nema na tv za gledanje nisto osven reprizi od turski serii, na net isto dosadno, ova leto mi e najdosadno od site prethodno nz zs :/
Температурава убиват, лек против летна досада ? Како ви поминвит летово луѓе ? вишок слободно време ? има некој девојчина со сличен проблем, да тепаме време инбокс ? запознавање, трескање глупости, зборвење за марсовци и трактори ? што било само да се убие времево.
секогаш ми е така..еве пример седам на фејсбук и и се допишувам со другарки..и че му кажам досадно ми е шо да прам..тие ми дава куп предлози.. еве пример гледај филм или нешто сличноо..а јас па немам волја за ништо да прам а досадно ми е.. Спојлер незнам оти така неможам да се сфатам понекош
Па ретко да ми е досадно,седам на пц,гледам телевизија,средувам,готвам,зборам на телефон,се шетам,одам до кај бабами да ја видам дека блиску живее и така ми поминаа деновиве цело лето..
Обично смислувам нешто што би можело да ми биде интересно или само кружам низ собата...Но денес не сакам ниту да кружам...Досада...
Кога ми е досадно ја викам другарка ми и се шетаме низ маало а понекогаш одиме во град.а ако не е дома тогаш седам на интернет ..
јадам, грицкам шо ќе најдам, глеам серии, цртам ,се лакирам ,си го средувам шкафот, си правам некоја фризура(иако никад нишо не ми успева со фризурите.. ) епа тоа е мора некако да се утепа досада
Па видете вака(поточно читајте)....јас имам начини да ја тепам досадата Ле јас ќе читам книга која ќе ми текни,ле јас ќе ја затворам вратата и сама во соба ќе си правам едно караоке шоу-Ово нема ни у Београду!(земам мобилниот-пуштам музика и си пеам и кореографии си правам,да се пријавам во Ја имам таленат? ),ле јас ќе ги преуредувам алиштата,ле јас ќе читнам некое списание,ле јас ќе гледам документарци,серии,филмови,ле јас ќе поседам малце на нет и то. :geek: