Читам книги..моментално Чекори за сеќавање-Никола Спаркс..t.e Walk to remember филмот го гледав па и книгата еве сеа ја читам прекрасна е
Хахаха,исто како во моментов.Пуштам музика,јадам (а не оти ми се јаде ) и ''скитам'' низ компјутерот.
Павам нешто да не ми биде досадно! -седам на фб -излегувам со друштво -гледам тв -спијам -филм -јадам -музика и тоа...
Ретко кога ми е здодевно.А кога имам такво чувство тука е мојата 6 годишна внука со која гледаме Цртани филмови на нет.Со неа не забележувам дека времето поминало,а и за миг се враќам во детството. Многу е слатка и паметна
Со слушање музика и играње,скокање како да сум пецната,чкрапната...Или нешто филм ќе најдам,си правам некои украси или нешто такви работи ако ми текнат...
Кога ти е досадно, има преееееееемногу работи што можеш да ги направиш, ама не ти текнува у моментот Јас кога ми е досадно најчесто висам на Нет, гуглам, седам на фб, се туширам, се лакирам, се чупам, се депилирам, читам книги, гледам филмови, work out, чистам.. се надевам дека нешто од ова ке ви помогне
Лежам и не мислам на ништо, па често може и да заспијам. Исто така, готвам низ дома, правам неред, гледам тв, слушам музика, се допишувам на фб.... Иии... тоа е.
Си лежам, дремам пред компјутерот, се лакирам, се шминкам и така.Некогаш кога ќе ме убие досадата и правам фризури на куклата, та не фанам да ја џитнам во канта.