Барам добри филмови на you tube и поминуваат 2-3 саати а јас сеуште гледам трејлери и неможам да се одлучам
Што да правите кога ви е досадно Ми беше многу досадно дома, па побарав на Google што да правите кога ви е досадно (Don't Judge ) и наидов на интересни и глупи, но сепак смешни примери : 1. Пишете им на пријателите порака со обратен редослед на буквите, и видите колку време ќе им треба да разберат. "Ондасод им е угонм." 2. Јавете им се на пријателите и кажете и дека не можете да зборувате сега, дека сте зафатени. 3. Најдете некој што чита, пишува или нешто слично и кажувајте рандом бројки и букви. 4. Започнете да се карате самите со себе. 5. Пробајте да кажете "М" без да ја затворите устата. 6.Пробај да не мислиш на делфини. 7.Повторувајте некој секојдневен збор, одново и одново се додека го изгуби значењето. Пишете ако ви текнува нешто интересно, ако има слична тема, слободно канта.
Што да правите кога ви е досадно Ајде јас прва да го скршам мразот.. Интерсна тема,интерсни предлози.Умрев пробувајки да кажам М без да ја затворам устата..
Инаку кога мислев на ова да го скршам прва мразот мислев на она феминката што го напишала погоре..Да не бидам сватена погрешно..
Па кога ми е досадно зјапшам на телвизорот во некој безврска филм освен ако го немам гледано, дремам овде на фемина, разгледувам каталози од авон од пред неколку месеци и постојано и повторувам на мајка ми досадно ми е досадно ми е досадно ми е а жената цело време ме погледнува вака -->
Барам нешто да гледам на телевизија, гледам видеа на јутуб, разгледувам на фемина, играм некоја игра, пуштам музика и играм, пеам, се јавувам на другарка ми, дремам на WeHeartIt.
кога ми е досадно вежбам секогаш вежбам...во последно време почнувам нешто да готвам... па гледам тв... малку на фб малку на фемина... си ја викам брачедами на гости и така
Па скоро никогаш не сум се осетила досадно. Така е можеби сеуште имам 13 години, а ако сум изморена, ќе направам неколку вежби, или 1-2 сати одмор и се е океј. Па не ми е досадно бидејќи ќе фатам да суредувам можеби, ќе читам книга ..
Сега периодов кога ми е досадно седнувам да учам бидејќи полагам овие денови. И така ми поминува досадата а желбата за учење е поголема.
neznam ni dali u opshte imam takov period,koga mi e dosadno slusham muzika na youtube ili si mashtam razgleduvajki gi fotografiite koj gi imaat staveno na www.grckihoteli.mk hihihihhihihih
Јас , како типичен близнак ...мене никогаш не ми е досадно! Секогаш си изнаоѓам било што само за да се занимавам! Не се сеќавам кога последен пат сум рекла досадно ми е..