Барам некои хорористични видеа,се трудам повеќе да дознаам за паранормалата,игри никако-можам да се изнервирам од нив.Филм може,нешто на тв,или да зготвам нешто интересно,да ја средувам собата.Или сепак на крај ке си легнам да спијам
Умирам од досада!!! Еднаш неделно можам да се справам,а тоа ептен тешко мислиш вагони влечам со ланци......... Се лакирам,барем 1 саат трошам во декорирање,потоа гледам смешни видеа(најчесто со бебчиња),зимам јадам грицкици,пуцкици,некогаш ми се дешава да барам креации по нет и ги „реализирам“па излегува на крај нешто и така
Искренo кoгa ќе ме фaти мoмент нa дoсaдa штo и дa прaвaм пaк ми е дoсaднo никaкo не мoжaм дa се спрaвaм сo неa...Не знaм штo чoвече ќе бев
Ретко се справувам со досадата затоа што јас сум од тој тип што никогаш не седи во место ахахха увек јас нешто правам,али кога ке се случи тоа замарам некоја колешка за на кафе,филм со роднини или сама зависи,..сепак кратко ми трае таа досада
Нема досада ако си активна и реализирана особа досада постои само кај оние кои живеат на туѓ грб и чекаат се да им биде дадено на тацна. Како може на жена да и биде досадно или да има вишок време ако оди на работа ако внимава на себе да секогаш биде средена ако сака домот да и биде среден..... Многу често ми недостига време а не да имам вишок за да се досадувам.