Па не ми е нешо мн досадно у после време, дека колоквиуми, полагања, али кога се дешава тоа, гледам да научам да готвам нешто ново што немам пробано( уз музика наравно). Нормално не го правам тоа секогаш. Гледањето серии и читањето книги ми е хоби. А исто така од кога се стопли времево си возам ролерки, значи го обожавам тоа.
Најчесто пуштам филм или читам книга Во последно време имам премногу обврски, па одамна не сум осетила што е тоа досада. Веројатно само кога се има премногу слободно време се јавува.
Не се справувам туку уживам во досадата хехе шала на страна слушање музика, филмови,интернет,играње игри на пи си,прошетка...тоа.
моментално справување со досада е на катастрофално ниво, толку е досадно што стварно више појма неам што да праам
Ако сум дома, тогаш или читам книга, гледам серија, понекогаш филм, играм кантер, гледам клипови на YouTube, цртам на таблет. Во принцип, освен додека читам, врзана сум за лаптоп. Ако сум надвор, шетам низ парк или гледам некоја изложба. Патем, не разбирам да ти е досадно дома. Јас скоро што и да правам надвор, дали сум на работа или излезена пар саати, едвај чекам да се вратам дома и да си уживам сама.
Вежбам,слушам музика, гледам серија, читам книга, седам на фемина.А понекогаш учам ако имам за учење. Си трупам обврски за да не ми биде досадно.
bash kako i sega, ili vikam nekoj da dojdi doma, ili gledam neshto na netflix ili komentiram po site mozhni temi na femina i taka
Во моментов неам благе везе како да се справам со оваа проклета досада, нити филм ми се глеа, нити ми се искача, нит кафе ми се пие и досада и мрза ме утепува, а сакам нешто да праам баш пошто ми е досадно, само некако премногу ме мрзи да би напраил нешто кое што мислам дека ќе ми биде интересно..