Ретко го имам тој проблем а кога го имам решавам судоку, гледам некој филм или играм кантер или само си седам и си дишам...
Не ми е досадно, да не беше технологијава ај да речевме, ама вака.. Не ми е досадно, секогаш наоѓам занимација...
Не се справувам... ФБ - Фемина - ФБ- Фемина - Фб - Фемина... и така додекане излезам или заспијам. Прилично досадно, знам
НИКАКО! Најчесто кога ми е досадно се гледам со ѕидот, јас го гледам него и тој мене. А тоа се случува само кога: Нема струја, нема интернет, не можам да си го најдам моливот, ми го нема блокот, не знам каде сум ја ставила мојата омилена книга или последно но и најважно: Кога ми е мрза да се помрднам од место! Не е многу често верувајте!
Обично читам нешто, книга/списание ,гледам филм или средувам нешто по дома. Секогаш се наоѓа по некоја фиока со ситници. Често знам и да се шминкам и да гледам видеа на youtube за шминка и фризури.
лргнувам ја гуснувам поерницата и започнувам да си сонувам за несто сто сакам да го направам и пагам во еден вид на транс веке немам контрола на мислите и се се случува како во сон но сепак сум будна и слусам се сто се скучува во собата а сепак сонувам и времето минува многу споро замислете завцера си лезам така и си сонувам па мислам едно 2-3 саати огромен сон и стом ги отворам очите и гледам поминале 8 минути и сто ги отворам очите заборавам за сто сум сонувала но се чувствувам како тоа да сум го дозивеала но нис слики како да се случило пред 10-15 години мозеби полудувам незнам но мене ми е убаво и ми дава енергија и ме исполнува со срека
Досадата не дека е нешто досадно туку во тој момент ве мрзи да правите нешто или пак нема што да правите и досаде
Досада.... немам никаков лек за досадата Кога ми е досадно само си седам и чекам да ми дојде некоја интересна идеја на глава
...ке си земам пуканките, и идам по чатови и форуми, па читам мислења и препукуванја од типот .... грооооааар...Jас сум нај јаката мечка тука !...не не не... грррррррррррр...јас сум нај моќната мечка тука !!! ...и си се смејам ја така и дофрлам бензин на огнот што вечно тлее, наречен - нападеннадмоќумур ...