Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.216
    Допаѓања:
    139.883
    Божеееее, како можев сама да загазам волку длабоко во шит? И се подлабоко и подлабоко. Каква бламажа еееееееееееј!!! И се заради една импулсивно донесена одлука. Дем ит!

2. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    883
    Преморено од учење!аман кога ке помине оваа сесија веке ;(

3. Pipito

Pipito Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    58
    hmmm relax... orv dn u skl.. i super opushteno ...:)

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.588
    Доооолго јас тебе те очекував...
    Па добро,знам дека нема да пишам квадрат на факс и знам дека имам супер просек.Вчера беше ужасно.
    И да,веќе не уклучувам телевизор,ниту а1 телевизија,ниту а1 ексклузив,ниту ништо такво слично за да не ја гледам Биба ми додева и куп скопјанчишта кои глумат дека купуваат книги држејќи во рака Лавиринт од Кејт Мос!Бљак!А ќе одам да видам од љубопитство што има,ама сепак ќе продолжам да си се крстам во Три,Табернакул,Икона и така натака...бре шљам,површност и комерцијала.Не сакам демек јануарски попусти на книга,демек книга,ма да секоја книга е добра книга,некој имал нешто да каже,ама јбг и јас имам став!Манекенски книги не сакам,фигуративно и секакво манекенски!
    Деновиве се ми е во знакот на книгата,што од факултет,што од хоби,што други работни обврски,само книги гледам на сите страни!

5. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    ...dan tmuran...ja mamuran...

6. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    Denes sum mnoguuuu nesto emotivna...visok na hormoni izgleda pred"onoj "period vo mesecot :(

7. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Pospano...cel den ne mozam da si dojdam na sebe... :|

8. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.216
    Допаѓања:
    139.883
    ОК е. Работите почнуваат да си доаѓаат на свое место. Се надевам друг пат нема толку импулсивно да реагирам. Не ми личи на годините :D

9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    :roll: 8) :P 8) :roll: 8) :x :lol: :lol: :lol:
    е вака се осеќам

10. Pipito

Pipito Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    58
    Jas deneska se chuvstvuvam UZHASNO losho...
    Me boli stomakot cel den.. Neznam shto mi e imam grchevi vo nego i mi se povrakja..:worried::worried::worried::worried:
    Otidov na uchilishte me iznerviraaa..:worried: Mi se spie.. Cela nokj ne me ostavija da spijam.. a sega pak koga dojdov doma polna kukja gosti nemozam i da prilegnam..:worried:

By the way.. Sakam eden sovet.. Kako da bidesh najposakuvanoto devojche od celoto uchilishte..? Od strana i na zenski i na mashki..? svakjate..?

11. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
  12. gwen

gwen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    81
    Ми пукна живец !
    Тргнав по чизми и нормално ништо не најдов.
    Ми се јави другарка ми гневна збркана нешто се случува со неа :?
    Ме стави во мислам што е со неа.....
    Ќе изгледам некое филмче и можеби,
    утре ќе биде подобар ден..Ваљда :?

13. Angiii

Angiii Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    0
    Odlichno raspolozenaaa !!

14. Annika

Annika Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    64
    Сама, во душата една голема празнина чека да биде пополнета. Веќе долго време се вртам во круг, тапкам во место. Ги слушам приказните на другите, ги слушам нивните совршени светови и нивните совршени љубови а мојата сеуште не тропнала на вратата...Се гушам мегу нивните исфилувани приказни, се губам мегу искусните јазици. Само душата пече. Само таа бара трошка љубов. Бесчустввителност. Празнина...Барам ама никако да најдам. Мојот одраз во огледалото ме враќа назад. Мојата самодоверба заскитала некаде далеку од мене. Барам ... ама никако да најдам. :(

15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.109
    Pretepano,iscrpeno,najumorno...stanata sum uste od 8.00 ucev cel den, polagav(barem mislam deka ispitot pomina ok) i treba da dremam do 8 sabajle:( a mi se spie mi se place. Utre pak treba da ucam cel den i taka se po redot toa e jbg

16. Pipito

Pipito Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    58
    Се чувствувам заробено во минатото... Заробено, бидејќи секој миг на старите дни потсетува.. Старата тага повторно се враќа.. А сегашната среќа оди, оди во неповрат... Оди бидејќи ја испуштив... Застанав некаде далеку, далеку .. и барам.. Што барам..? Барам оправдување за денешните случувања.. Барам разлог за мојата болка.. Барам причина за повторна да ја стигнам среќата која ја испуштив да оди без мене во иднината... Да трага, да патува по шините на бескарој.. да патува далеку далеку барајќи ме мене.. Барајќи ме пред себе.. бидејќи секогаш сум била пред неа... Барајќи ме по мистериозниот пат кој нема станица.. Кој нема препрека.. За кој не постои запирање... Бозот исчезнува.. Полека се губи од мојот видик... Полека го снемува во далечината на среќата... Пуштете ме!! Болен извик од моите усни излезе.. Извик кој е подржан од моите очи, срце, усни... Пушти ме.. Бегај далеку од мене.. Несакам да бидам роб на минатото.. Се ослободувам.. Си заминувам.. Збогум МИНАТО... Одам да си го стасам патот на среќата.. Трчам за да го поминам во возот Мостот на Љубовта.. Верувам ќе стасам.. Повторно ќе стасам во сегашноста.. Но сега не ја напушта.. Сега никогаш повеќе нема да сакам да сум роб на минатото... Продолжувам.. И веќе никогаш нема да стасам до борба со самата себе... Веќе никогаш нема да се борам со мене поради другите кои посакуваат стариот свет да го урнат.. А над урнатините од почеток нов да почнат да градат...Така Јас се чувствувам сега...!

17. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    tapaaaaaaaaa....cekam plata a plata nemaaa.i nikoj ne znae koga ke dadat..kuti cekaj i ne prasuvaj mnogu mnogu.taka ti e vo privatnite firmi...kako moze da se custvuva covek bez pari vo zeb??..da i se pluknam i na drzavata i na vremeto vo koe sum se rodila !! ete taka jas se custvuvam..

18. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    И после 7 месеци се уште грозно се чувствувам. Знаеш ли дека се сеќавам на секој еден миг исто како да беше вчера? Дојде на врата и ми ја пееше Have I told you lately that I love you? ... Не можев очите да ги тргнам од тебе. Воопшто не ти беше гајле што е 1 часот после полноќ и што ќе ги разбудиш сите соседи...Сакаше само да ми кажеш и покажеш како се чувствуваш. Посакав таа ноќ никогаш да не заврши затоа што знаев што ме чека следниот ден. Знаев дека веќе наутро повторно ќе го видам стравот во твоите очи, знаев дека пак ќе се запрашаш вреди ли вака да страдаме и двајцата. Единствено нешто што не знаев е дека ќе ми биде премногу тешко да те пуштам и заборавам. Се уште не можам да те преболам. И после 7 месеци, се уште плачам по тебе...

19. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Конечно сфатив во што е мојот проблем: имам потреба од љубов. Но љубов нема.

20. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Tzano..od onaa kavga so decko mi veke nisto ne e isto nekako e nogu dalecen i veke ne e nezen kako nekogas i toa strasno me boli i me pravi krsliva i neraspolozena :( nadevam se deka ke se oprave u skoro vreme posto tesko mi e bez nego :( :( :(