Па, се чувствувам задоволно од сама себе затоа што правевме тест математика и можеби ќе ги имам и сите бодови. Барем би требало. Но, од друга страна се чувствувам разочарана од повеќето личности во мокот живот. Толку многу некој да ме мрази затоа што сум попаметна од неа и не ми се случуваат истите работи.. Па тоа е веќе претерано. Затоа одлучив таа личност да ја исфрлам од мојот живот. Ти мене да ми го уништуваш животот, а кога ти треба помош да ме бараш. Е нема така.
Денес ми е преку глава од се и секого , се чувствувам како буре барут кое во секој момент ќе експлодира
Како изворот на Дрим: не престанувам да течам. Не е менструација, носот е Оооо тоалетна ролно љубави https://www.youtube.com/watch?v=EQUIYQjisMA
От сабалје па се докај 3 часот бев ептен депримирана и нерасположена.Е после слушнав една убава вест и одма расположението ми се подигна.Сега можам да кажам дека денешниов ден ќе го памтам по убаво засекогаш.
Денес сум пресреќна добив прекрасна порака ептен се радувам се надевам викендашки ќе ме држи расположениево покрај тмурното време.
До пред 2-3 часа се беше супер и бев расположена, се додека не се испокарав со една глупача ''другарка'' и ми се поквари расположението и сум крајно нервозна