Среќно штотуку се вратив од на прошетка со моите другарки и нaвистина се релаксирав... и покрај тмурново време
патетично.. Незнам одамна не сум била вака, не тажна... незнам некако апатична, ниту се радувам, ниту сум лута поради нешто, некако депресивно се чуствувам,безнадежно,искористено,изиграно...незнам ни сама веќе
Недела е, единствен ден кога можеш да се посветиш на себеси. Се чувствувам малце среќно освен времево што е тмурно и грдо.
Ви се случило ли некој кој воопшто не сте го забележувале ,да ви стане многу мил?Низ мисливе постојано ми шета една особа со која многу лошо се однесував и некако сега ми прирасна за срце.Искрено и јас самата сум изненадена од моиве така наречени постапки.
Абе ова циклусов чиниш реката Јордан. Ама си велам: дури доаѓа (некогаш на време, некогаш не), арна е. Денес инаку конечно направив нешто корисно и си тргнав дел од обврските и ги дадов парите зашто ми беше страв да не ме затепа некој од некаде и да не ми ги украде http://www.youtube.com/watch?v=lTXpnb_ovIQ Фрли поглед преку рамо ако одиш... може те следи некој
Денес се чувствувам многу расположено и убаво без некоја посебна причина.Во последно време се трудам да се радувам на малите работи затоа што и те како тие ти го прават секогаш денот поубав и постојано се трудам да бидам полна со оптимизам.Значи не ми е потребна некоја посебна причина за да бидам расположена и денот да ми биде убав,само тоа сите да сме живи и здрави и секако таквата позитивна енергија секогаш им ја пренесувам и на моите деца па и ни мим го правам денот поубав и повесел.
Некако ајнштајн филинг.....само да се учело,еве сега географски настроена...сума сумарум Вухууу,Остеопороза,ова Учебник парти де јеааа
Уф бреее, тешко се печалеле парите а лесно се трошеле хаха, уморна сум многу, бев на работа од 6h наутро, до 15h попладне, од 16h бев на предавање до 19h ... дома стигнав во 19:40 ... уморна сум... му нема крај на уморот, ама затооааааа утре ке се напсијам . Едвај гледам , ама ете морав да напишам нешто, онака ... да ми излезе се од мене хаха, ве бакнувам
Го знаете оној умор кога на крајот од вечерта ве фаќа таков глад од добро завршена работа и сметате дека го заслужувате тоа парче посластица? Епа тоа... И е толку нездраво зошто уствари ќе ти биде појадок.