Многу сум среќна денес! Конечноо!!!! Уште кога се разбудив бев задоволна, затоа што не бев поспана а доцна си легнав. Уште едно задоволство ми беше што не се нервирав пред шкафот дека нема што да облечам и косата не ми беше огромна Лесно ја скротив со малку восок за коса. Ќе речеш од времето зависи расположението, ама ете денес нешто облаци, росеше малку, па ветер, а јас цутам од среќа!! + со една личност се вративме на старо, старите наши муабети се вратија, а мене со тоа ми се врати и расположението!
Па судејќи по времето би требало да се чувствувам грдо и да сум мрчаторско расположена. Но ете, денес е исклучок. Денот ми е баш убав. Сепак не сум заработила неоправдан. :geek: Па и две петки. Плус Даниел вчера победи на X Factor. А и настинката ми помина колку-толку. Сега ќе следам аниме because I can. Упс, погрешни очила. Сепак не ми прилегаат. Се извинувам. Поправка: :geek:
Бљак. Денес сум променливо и саркастично говедо. Нешто помешано со мрза и тага. На моменти ако ме насмее некој сум среќна. И нервозна, мразам кога ќе му кажам не некој да не ми го прави тоа што ме нервира продолже само за да ме нервира и мисли дека се зафркавам, а всушност имам скриени намери ако не престане да го изедам бидејќи многу ми е зголемен апетитот