Како се чувствувате денес?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Lilit, Nov 26, 2009.

1. annnni

annnni Популарен член

епа ајде степајте се! :lol: (се шалам немој мене да ме натепате) ;)

2. cakii

cakii Истакнат член

се смиривме :) а инаку денес се чувствувам одлично :D

3. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Леле прати ми од твојата среќа малце , и со мојов да се среди .. мило ми е за тебе.. јас никако не сум ;(

4. Bright

Bright Популарен член

кај мене се е fucked up! :swear: Уште од пред 2 дена. Ах маки |(

5. Angelche

Angelche Популарен член

Онака....Хај :lol:

6. Melanie

Melanie Истакнат член

Hmm najubavooo...epten sum raspolozena konecno si najdov soodvetni stikli za fustanceto za na svadba i srekna sum :rofl: edvaj cekam da dojde sabota da idam na svadba da se iznaigram :dance:
    A inaku sum i mnogu opustena za nisto ne se zamaram.... a da ke zaboravev i zaljubena izgubena se cuvstvuvam :lol: :inlove:

7. Hipica

Hipica Форумски идол

Онака. Едвај чекам да влезам во кабината, да мавнам еден-два туша, да си измијам коса...
    Па да се сакам повеќе.

8. irenna

irenna Популарен член

:headbang: Никако :@

9. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Малку подобро од вчера. Чудо прават пилешки прсти и малку сладолед. Погрешно е да се убива тагата и нервозата со храна, ама што да се прави, вино немав . . . :D

10. renata77

renata77 Популарен член

Неделно.
    Помалку мрзливо,помалку досадно,ептен малку меланхолично и мнооогу премрзнато.Ова ако е мај,јас сум хелихоптер.
    Утре ќе ми треба сета среќа на светов,но не за мене туку друг.И ќе ми треба сила и храброст за да дадам на друг,а тоа го имам,како и секогаш.Имам и оптимизам,невообичаено и несвојствено за мене па мора да е некој добар знак.
    Мене лично ништо не ми треба во моментов.

11. kate21

kate21 Популарен член

Е добро де, освен меланхолично, не сум таква, ама се друго охоооохоо :o И сега сакам да го прескокнам одењето на факс утре сабајле, ама не ќе може :^)

12. 2468

2468 Популарен член

ехееееј незз кој ден по ред сум хаос :envy: ама ајде бе ќе си се справам јас, силна сум :lol:

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Некако замаено,неконцентирано,расеано...некако уморно бе мамата.
    Си кснав скариче и печурчиња на скариче...убаво ми дојде.Татко ми е опасен скара мајстор и патем ми рекоа дека личи на Керем (1001 ноќ?!)на стари години!Ете на кого сум лепотица! :lol:
    Листајќи уз кафе...се шокирав денес од неписменоста,сервилноста,а од друга страна арогантноста (чуму?!) на нашите новинар4иња во подем,кои патем ќе останат новинар4иња...но шо е битно,декларативно ќе важат за врвни новинари!Новинаришта!Ме фати у тесно,мора да признаам.Морав да отидам до домашната библиотека за да си ги разрешам сомнежите и да видам каде тоа јас се збунив!Не бе,не,Војна и мир е од Толстој и точка!Мислев сум заборавила,се збунив,позеленев!Тоа е!Македонштина!
    Фејсбук стана дувло на мањаци...да собирав пораки ќе издадев збирка до сега.Барање на срце,душа,искрена љубов по пораки и молби за пријателства...ма даааај...шо не ќе видиш,шо не ќе чуеш...и на крај,а јас тебе ти се допаѓам?!Хмммм...летс сиии...не се познаваме,а немаме ни заеднички пријатели,а најважно имаш 10 години повеќе!!!И нема,нема,ќе се најде некоја девојка со статус-цитат на некој ваков Ромео...
    И да,непријатно сум изненадена од младинава и нивното обожување на рандом Шабанароти!Мислев не е страшно,ама сфаќам дека е хорор!
    Уште малку до крајот,уште малку до целта,ама јас знам на крај да ...се испразнам непотребно...ова крилцава ме глоѓаат и бараат слобода.
    То је то
    Од бившото поздрав...
    (го утнав линкот...бре!)
    http://www.youtube.com/watch?v=Id_u1GdP ... re=related
    И сама не знам зошто...абе ај што замарам,тоа во себе ќе си се прашам...просто се разнежнив.
    Поздрав и од мене до сите вас мили форумџики и не ставајте се при срце...ако треба да изберам,пре ќе го изберам оној искрениот и дрскиот,него ли Калимеро нема правда бухууу...се до тоа кој како ќе си го прифати,а не што ќе му речат.Ама ајде,се си оди со годините.
    Лил

14. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Ужасно ми се спие... Се би дала да можев сега да си легнам да отспијам ко човек. Не знам до кога ќе можам да туркам вака, ама се надевам нема да биде уште долго. Самo сесијата да помине, па ќе се средат работите.(Т.е се надевам :) )

15. wolf4e

wolf4e Популарен член

Deneska se osekam mrzlivo :$ treba da iscistam ali se osekam kao nenaspana,otepana :?: uh gi mrazam vakvite denovi :devil:

16. lavce

lavce Истакнат член

Ау депресивно, ми студи многу. Сакам сонцееееееееее :)

17. Speechless

Speechless Популарен член

таман ќе сакам да се средам убаво.. :sun: го нема ! зарем може да сум толкав малер ?! :fubar:

18. annnni

annnni Популарен член

секоја ден се подосано и пососадно,ај нека си дојде воа срцето,дас испаднам!Кај е 2 јули!!!!!! :sweat:

19. Lux

Lux Форумски идол

:tmi: ту мач фор уан деј , ама тоа е , од една страна хепи, од друга обратно и денеска ако не преспијам мислам дека ќе :@

20. girl23

girl23 Истакнат член

Онака опуштено,...имам за учење мене око не ми трепка....пијам кафе,слушам музика...јадам чоколадо и чекам сонцееееееее :sun: :sun: :sun: :wasntme: