Rainbow a zosto ne probas da se isplaces mislam deka polesno ke ti bide i na nekoj da iskazes sve sto imas..znam po mene i ja imam takvi denovi koga edvaj se vozdrzuvam a da ne zaplacam i sekogas tuka e edna drugarka koja znae da me islusa.. A za toa glava vo pecka ne ne ne iam i ubavi raboti za koi vredi da se zivee pomisli na nekoj sto te pravi srekna ili nesto
ufff mnogu loso osameno, debelo zasto samo jadam od sabajle i samo lezam, izgleda vo nekoja depresija sum, si placam skoro sekoj den po malce, a ne znam ni sama zasto. izglea zasto se osekam nekako osameno, ne sum srekna ! izvinete na negativnosta od moja strana, ama mozam barem tuka da pisam . ako kazam na nekogo ke recat SE osven te sfakam kako ti e,ili i ja sum imala takvi denovi ili ke ti pomine ne se sekiraj, ili da dojdat da bidat samo uz tebe i slicno.. site znaat samo da recat preteruvas , ili ne veruvaat deka stvarno se osekam loso
Иии да забораив да кажам дека денес преубаво се чувствувам цел ден и ми е во трчање И треба да учам а не ми се учи
Уште сум тапа. Во петок имам два испити, а немам книга пипнато. Нема ни да имам време да поучам ко човек. Ќе морам и на работа да учам.
Денеска почнав да вежбам со сестра ми ,трчевме,возевме ролери,неколку вежби,се спремаме за летото,се надевам резултатите ќе бидат добри!И сега малку се шуствувам омалаксано!!!
ko nekoj idiot cel den mislam na sve i so treba da pram za ponatamu da imam"sreken " zivot bez da zapagvam konflikiti od sea so mojte ali ko ke neki neki abe vtornik
осамено...многу осамен...каде е друштвото сега да ме расположи? сите нанкааат Им посакувам лека ноќ и слатки сништа
Се чувствувам ненаспано и ми иде телефонот да го фрлам низ прозор на 2 минути ми звони.......Луѓее остајте ме да спијаам алоо?? Човек без работа.....Башка и од сонот преубав ме разбудија...Ах што не би дала да стане стварност тој сон И така се чувствувам..ненаспано...изнервирано