Малце изморено од напорната недела што ја имав,но сепак сум среќен,исполнет со љубов и позитива.Мојата душа е толку многу полна со љубов,што можам секому да дадам,а за возврат не барам ништо.Фала ти господе за здравјето што ми го пружуваш.
Мозокот ми е на off, не сакам веќе ни да рачунам колку време наназад се чувствувам како успорена снимка... Кога ли ќе се извлечам од оваа состојба, веќе аман!
Хиперактивно!!! Поручеква планирав да ја преспијам ( синоќа бев втора смена на работа, си легнав во 2 часот по полноќ - неможев да ја оставам книгата што ја читам, а сабајле станав во 6 часот - повторно бев на работа!!!). Но, седнав на Фемина, се расчитав по темиве и еве ми помина заморот!!! Уште да имаше некоја журка или седенка вечер ќе беше супер!!! Но, ќе смислам нешто до вечер за забава!!!
Тро' наелектризирана. Не ми е првпат да не знам шо ми е бутурот, ама е еден од ретките денови кога баш ми е гајле шо ми е бутурот. Тука ќе глеам да бидам фина ... ама и некој мрч не е невозможно да се деси. Нема да е прв, а ни последен. Затоа сме тука.