Леле денес целата сум во фрка...ме фаќа страшна паника лиѓе..треба да сум среќна јас паничам цел ден до вечер живци ќе однемам...испаничена сум и вознемирена....неможев да јадам сабајле црева ми се обрќаат уффф таа матурска мака ми е дури сега сваќам колку ми е мака Еуфорична сум и збркана,главта незнам каде ми е
Мирно. Вчера завршив некои натрупани обврски коишто не ми даваа мир, и сега се чувствувам одлично. А и некако моќно се чувствувам, како се да можам да направам. Малку ми е мака дека нема да одам на одмор ова лето, ама ајде, нека е за убаво А ми мириса на море, сега и овде ми мириса на море, борови и камења! Ах бе... ај, другата година.
Преубаво Ммм каков е денот денес убав таман за шеткање и бтв додека зборам за времето да ви кажам од утре попладне ќе заоблачи а задутре ќе има врнежи така кажа глигорчо на метео
Ненаспано..Сабајле едвај станав за на колоквиум А сега пак треба книгата да отворам оти утре пак полагам И се нервирам оти сакам да одам негде да се прошетам а не дома да седам :geek:
mnogu dosadno, kazete sto da se pravi deka samo sto zavrsija predavanjata na faks a mene mi stana dosadno po doma. site se na rabota samo jas si dremam po celi denovi ! a za da se vrabotam tesko ima nekoja dobra ponuda .
денска премногу размислувам и сум затворена во себе а инаку денот ми почна со малку нервоза, која други ми ја создадоа, бев на кафе со другарки... и после отидов малку негативната енергија да ја извадам од мене, се истрчав едно убаво. сега сум дома, ќе си се избањам и пак излегувањееее, а може со љубовта и некое филмче ќе гледаме како и да е во целина се чувствувам чудно затворена ептен во секој поглед
Никако. Сесијава ќе ми пропадне скроз на скроз. Паметот не ми е тука, кој знае кај е, може конечно ми кажал чао и отишол да најде поплодна средина
nenaspano... so bolki vo stomakot... vo iscekuvanje... ne znam kako ke zavrsi denot, no momentalno sum KATASTROFA!