izritirano so sesute postojat i svesna sum deka ke prodolzat da postojat licnosti sto mislat deka se se vrti okolu niv
Денес депресијата како да сакаше пак да ме нападне. Е нема бе, не ти давам Спиев цели 11 часа и пак ми се спие
За прв пат, после незнам колку време, јас се чувствувам поспано. Наеднаш станувам и оп ми снемало енергија. Кај сега ќе ја полнам пак батеријата?
Добра сум. Имам добро претчувство. Освен ако не решил животов пак да ми праи скриена камера. Aма ако, мора да е интересно, не може само досадно да е.
Ко за у Бардовац. Си очекувам жуто комбе пред зграда,па стварно најголема лудница да ми е за нова година. И да,неверојатно секси се осеќам,дури и во вакви моменти!
Она кога ништо не е добро, а ти си толку уморен од се и делуваш како да ти е полно-рамно. Е баш така се чувствувам!
Супер! Длабоко разочарана, но многу среќна во однос на некои луѓе. Исто така ми оди да си закачам табла на која ќе пишува - немој да ми зборуваш за егата и луѓето, кога се што посакуваш се пари. Убаво бе, убаво, си решив еден работен проблем, романтично го сретнав пред Љуц (да...) и ме бубна така убаво пред скара со наредени ќебапи. Дојдов дома и и кажувам на мајка ми, како стоевме пред скарата (знаете она стакленото испакнатото) и и го раскажувам моментот и ми вика, стоите пред скарата и се лижете... И јас мамо ма... Оу, не мислев за тоа, мислев за ќебапите бе чесен збор!!! Што ти е старост... прво ќе мисли на јадење, па на љубов. Некој некаде стои пред Тифанис во Њујорк и прави бајки, јас пред Љуц, но тоа ти е исто. Ќе си наредам еден ѓердан со ќебапчиња. Три пати се вратив да го догушкам и ми следеше порака по 5 минути - ништо не е фер, па ни ти. Кехм... . ПеперутчиНа како во средно, ама сега барем знам дека јајници се во прашање.