Денеска се чувствувам уморно, мрзеливо и изнервирано :'( Ама тоа е, што да се прави таков е животот и црн и бел среќа и тага. :'(
Интересно на чуден начи. Плачам, се смеам, викам, пеам. Не се разбирам ни сама себеси. Ми текна. Да објаснам накратко, се чувствувам како загатка.
Ако по утрото се познава денот,тогаш задоволма сум. Со здраствените проблеми кои ги имавме,состојбата полека се подобрува,дури и се плашам тоа како мисла да излезе од мене,да не почне наопаку да идат работите.Сепак сум задоволна бидејќи за некои работи треба време. Само нека биде добро.
Денес се чувствувам лошо - ми се закачил некој вирус, па се ме боли - грло, глава, цело тело... Грозно!!!
Како се чувствувам??? Ужасно, многу ужасно. Вчера вечер 5 пати повратив ништо не јадев што не треба, но не знам од каде... Дури и на училиште бев, само господ знае како одев и се враќав од таму. Има 2 км, ама тоа е...
Како се чувствувам денес?????? За иглен врв подобро од вчера Но секој изминат ден барем да е приближно добар како овој ќе бидам пак задоволна Нооооооо ??????????