За првпат месецов, денес не плачев, не се скарав со никого, не се нервирав, не се потресував за ништо, се смеев, направив промена, и среќна сум, но овојпат вистински.
Вака утрински, добро е засега.... во текот на денот ќе видиме дали ќе настрада некој од мене затоа што не легнав цела ноќ .. се вратив од излегување и заглавив на фемина еве скоро е 7 наутро јака инсомнија ме зафатила нема што.
Cel den gladno.Za hrana,za pregratki so potesnoto semejstvo.Gladna za peckata od koja izvira toplina sirejki rea na drvata koi zasileno gorad. Gladna za tisinata vo domot vo koj dodeka mama e vo pripremi za podgotovka na praznicite panicno go praka se nekade tatko mi. Gladna za spokojot so edinstvena griza vo sebe okolu novata simpatija. Se cuvstvuvam gladna za cuvstvoto na sigurnost koe sakam da mu go vleam na toa sto e vo mene.A kako da mu ja vleam taa sigurnost koga jas sum gladna po nea?Nadezta nemoze da ja prestigne kolku i da ita po nea..Nitu silata nema dovolno golemi cekori za da moze da vsadi vo mene sigurnost. Postoi i cuvstvoto na optimizam deneska,sekoj den,no sto koga nemozam da mu vleam sigurnost kolku i da se trudam..
И мене деновиве ми се пекол, поради љубоморни девојки сега јас немам другарки и нема со кого да славам нова година... Љубомората е болест од која тешко маоже човек да се извлече