Значи 15 расположенија сменав од сабајле (будна сум од 7), а причина за тоа не е ПМС, туку човечки фактор. По милионити пат се потсетувам дека не смеам да се нервирам, длабоко вдишувам, низ уста издишувам. Ме болат задникот и стомачните и вечер ќе одам на вежбање, нека ме болат уште толку. Може така болката душевна ќе ја истиснам. Вдиши - издиши. Sky is blue, grass is green.
ЛАЈК за сликичките ... и за диши издиши ... Битно е да си АЛАДИН... т.е. позитивен .... Денес баш + се осеќам ..... може затоа што се туширав сабајлево, па не се осеќам не секогаш позитивен е добро , на пример ХИВ позитвен ептен не е добро
Ова фората од Дикататор со Саша Барон Коен да не беше?Лелее колку сум се смеела... Абе битно е да си Аладин расположен.Ама од Аладин до Аладин има разлика...може да значи и нерасположен Баш сум Аладин расположена и јас денес
Горда на себеси, првиот испит за овој семестар положен со повисока од очекуваната оценка.. Се на се, убав ден, се надевам утре уште поубав
Поспано се чуствував бидејќи станав многу рано , завршив што имав , и си легнав , го преспав цел ден како што ми требаше мир и сон, ионака врнежливо беше времето , колку убаво ми чукаа капките дожд лизгајки се по прозорецот веќе е нов ден, се надевам ќе си легнам за брзо , нема да го дочекам утрото тука
Па средно добро. Расположена сум само за седење и лежење, за слушање музика и во план ми е да го гледам "Taken 3" конечно го најдов и го симнав.
Хм лoшo..тaжнo.. Лoшo зaштo пo 100ти пaт гoдинaвa грип ме фaќa и тaжнo декa си oдaм вo Гр , 1 месец се нaвикнaв сo мoите и сегa ми е тешкo хех...
Тука негде сме... и јас по не знам кој пат се разболев ама овојпат малце повеќе, не е обична настинка туку гнојна ангина. Тебе ќе ти недостигаат твоите и знам како е кога не е до тебе некоја личност што ти значи СЕ, и кога не можеш да ја гледаш секој ден... Мене па многу ми е тешко пошто ми фали сестра ми ПРЕМНОГУ не живее во МК она малку подалеку е... така да сочувствувам скрос!