Непланирано влегуваш во првата продавница, се заљубуваш на прв поглед, пробуваш - бам! Полн погодок! Створени сте еден за друг ти и тоа саковце. А тоа што е со смешна цена, тоа е друга приказна. Ме заведи со темно-зелената боја и тие очи-петлици искапени во злато. Единственото нереално во приказнава што ја прави близу бајка е што живеам во Охрид И како да бидам после ова?
Преубаво, исполнето, а зашто би се чуствувала поинаку, кога живеам, постојам, имам милион можности кој ми ги нуди овој свет и ме чека да ги искористам е баш така се чуствувам денес, МОТИВИРАНО
Немој да се фураш и да се правиш нешто што не си и да играш лоша игра. Јави му се , извини му се ... не е до тоа кој колку е полесен или потежок, туку кој повеќе е човек. Ако продолжиш со тоа темпо сигурно ќе си бара некоја која што е подобра од тебе.
Никако едно ради времето..друго ради него... тешко ми е.. сакам што е можно побрзо да се средам и да си дојдам на себе... вака не иде..
Растревожено , утрово ми падна од раце стаклен сад полн со кикири , па будалата јас зедов да ги берам ситните стакленца со раце , после средив некако , се средив и јас , ах овие хормони ќе ме полудат начисто ( ајде нека ми дојди веќе еднаш )
Прекраснооооооо, конечно го видов мојот најмил...и конечно се осекам подобро ,после толкава настинка <3