Искраено малку работно низ дома бев сабајлево,али сега се растеретив уживам во кафенце на тераса музиче и секако Фемина !!
измореноооо , да се бега од дива свиња а не носиш ништо со тебе.....море на правогоре 300метра тие капините асфалт ми се видеа....
Одлучно се чуствувам ,ОК имам некои луѓе и работи кои ги оставам зад мене , и терам НАПРЕД, си станав рано , си ставив јако турско кафе, почнав да разгледувам диети, бидејќи се ближи крштевката на Внук ми мора Тета да биде шланг плус , ќе одам да си земам фарба за коса, да сменам имиџ малку , доста беше омбре стил , ќе земам црвено -лилава нијанса , уште таква не сум пробала поздрав на сите и имајте си убав ден
Изморено, со денови не сакам да разговарам со никој, се почесто сум сама и размислувам за иднината. Се надевам дека ѕвездата која паѓаше синоќе додека гледав во небото размислувајќи за себе ќе ми ја исполни желбата..
Денеска некако се чувствувам полна со енергија, уште од сабајле си ги завршив домашните обврски и сега се дружам малку со форумов. Позитивна сум и расположена, камо да е секој ден ваков
Иако настанаа некои проблеми во теков на изминативе дена TIME TO GET UP AND MOVE ON. ШТА чеш ,совршениот живот ако би постоел пред време би се испоубиле затоа што би немал смисла се да е розево зар не ? а кога ни е па ваков само кукаме е ај дај средина-.- нема.Ама некои луге викаат не значи ако деновите ти се лоши дека е и самиот живот лош во суштина ,па така е ,се надевам дека ке се средат сите работи
Од прееска се мислам како се чувствувам и не можам да дојдам до заклучок...Колку измешани емоции во денов ..