ееј сигурно не постои нешто што би можело да те направи да се чувствуваш толку бедноо....И уште еднаш вакви работи да не прочитам океј??ајде малце позитива :y:
Преморено, е неможам више да се опраам од тие забави, коктелчиња, мх мх.....али па убо ми е....Све околу мене манекенки, па си мислат и јас сум, а јас се топам мислам дека у кафичон сме веќе како инвентар....Али вечер идеме паккк..fashion party crnokrak here we come
Одговорно... Цел ден трчам по другите и покрај мноите ги завршувам и нивните обврски. Ама јбг ќе вроди и тоа со плод
Не знам шо ми е деновите. . . нешо ме тепа некоја мелахонија Немам волја за нишо... сакам да заспијам и никад да не станам
Ок. Се издигнав над сопствените маани и нервози. Барем мислам дека е така? Со Мио бевме на пивце на Кеј, една година врска да одбележиме. После тоа шетавме и јадевме куп овошја и чоколада што си ги купивме. Подароци немаше, а и не ни требаат. Важно е дека сме заедно. Како и колку, релативно. Дома се прејадов јуфки, шушкам по благите низ кујна, испив пола литар сок од ананас и си рокам македонски гаражни бендчиња. Конечно средив семинарски и утре ќе си се посветам на себе малку. Педикир, маникир, лежење во када. Понеделничко чистење Сега одам низ маало да грицкам сончоглед со моиве најверни женКи и да трачариме околина, не злонамерно, него, зошто се’ е веќе кажано. Твоја Шилејка, на ветерот вејка
Депресивно, како и секогаш кога сите се дома, а јас на работа. Се' за пари. Нема проблем, и слободно време, и не толку слободно... и време што треба да се помине во учење, и со деца, и со оној мојот.... вреди ли? Сега велам да, кога ќе остарам ќе ми биде криво. Се лажам дека ете, сум создала.... по ѓаволите со материјалното!
vcera mene taka a doma apce nikakvo da se nema ke si umrev imam mn obrvrski a nz od kaj da pocnam ni da zavrsam a verojatno ke gi ostam za utre uste denes da si pouzivam
Небањато Сериозно, чекам вода да се стопли и да се фрлам на разубавување и тинтрање во када. Вчера се изнагледав филмови до 5 саат, а денес станав во 10ипол. Можно е да немам потреба од сон? А знам дека не чини. Пишувам, само пишувам нешто и се олабавувам. Со Јулка моја се читнав сабајлево, се испокрепивме за факултетов, тоа го правиме константно од прва година. Ја сонував и неа и уште куп колеги како сме биле во Албанија на одмор Можеби е тоа предзнак? Албанија е супер и сакам да одам на одмор таму, сигурно. Се надевам дека денес ќе јадам нешто убаво. Овие три четири дена сум ламја. Можам да изедам слон, коњ, жирафа и девет мажи. Чисто од разонода.
Би сакала за момент да ме снема од земјава, да не постојам .. А се чуствувам како цела вина од цел свет што чуствува да е собрана во мене. Е баш така
Ненаспано... ич не спиев... ама така ми е секогаш кога чекам некого да се прибере дома... а изгледа ќе морам да се навикнувам на тоа кај да е, ќе почнам со дијазепамчиња шегата настрана... мразам кога така ми прават - зошто не ме почитуваат?
тажно...зошто на милото му е роденден а ние не сме заедно за да го прославиме..Ајде душо дојди си!!!!
Суперр Онака понеделнично расположење шибаа Иначе понеделник сум цела онака за нигде особено кога имам добиено но сега е се сменето Понеделник не ми се спие и сум за Парти ин Да Хаус Јаааааа