Na mojot posleden vakov komentar od mazeto dobiv zaprepastuvacka recenica mi veli zamesi zelnik ke pomini denot a bashka ke si kasnime ) Bash me potseti sega si se nasmeav
Дури се заиграни децава и не ме рецкаат се занимавам со фемина и ди велам сама на себе дај застани, цел ден само јадам, 4 кафиња од сабајле а колку чололади ни сама не знам.....
Пред половина час да ја отворев темава, ќе пишев дека сум полна преубави импресии од денешниов ден, благо исончана и уморна. Ама во моментов сум тотално збунета. Постапките на некои луѓе така знаат да ме збунат што не знам дал да плачам или да почнам хистерично да се смеам.
има една строфа од Бора Чорба која одговара на моето денешно расположение: ,, Када о теби не размишљам,стварно зе осечам одлично"
Како очајна домаќинка. Имав off day од факултет и цел ден така ми помина.Станав, зачистив малку колку да се рече и праев фризура на кучката, од досада и она немаше што да прави па ме трпеше.Сака ме, бе. Пиев кафе цел саат на тераса, лакирав нокти цел саат, еден туш и отидов на фризер да ме фенират па на на слава. Може да се каже имав Габи Солис ден.
Па добро, малку уморно, со оваа промена на времето има и главоболки кои вознемируваат , али сега се е океј, она како велат на место е се ахахха
Чуствувам блага нервоза заради утрешниот ден што ме чека.Anxiety што би рекле англичаните.Не можам да спијам. Треба да чујам важна вест.Дај Боже се да биде во ред, да добијам зелено светло. Страв ми е дури и да се надевам премногу за да не тргне нешто наопаку...
Како ли се чувствувам? Еве како: Дајте ми редбул јас да си пивнам и со крилјата на далечни страни да си летнам... не ја не можам екстерно да гледам,не ја не можам математика да полагам... дождој сонциња и ветришта се веат и чкртаници во главата ми се сеат... дајте ми некоја ливада јас да си уживам... екстерно и математики да нема,а јас да фантазирам етееее збунето де збунето и досадно