Глупо пмс, отечена сум, со огромни цицки, со подочњаци отечени, со желба за јадење, поспана, де сраќна де тажна, де никој не ме сака де сите ги сакам. Пијам кафе у 9 и пол, ми иде да се туширам по 100ти пат, мојот мирис ми смета, иам тапа болка во јајници. Значи сама себе не се трпам.
Не знам како , ама ова ме потсеќа на биполарно растројство. Де сум весела, де тажна. Неколку минути на дождот му се радувам , па на него ќе ми текне .... отиде и дожд и радост. Нозе ме болат , почнав да вежбам ... ќе преживеам ајде.
ГРОЗНО.....денес многу грозно и очајно.... Тука ми беше некако логично да го споделам денешниот мој немил настан - пред 2 години ослабев 40 кг поради болест но откако се стабилизира се, повторно ги повратив кг. И да крупна сум но свесна за мојот проблем и сум на диета. Но она што боли се глупавите и цинични луѓе т.е недоквакани млади момци кои се прават кул пред своите девојки. Јас сум крупна а мојата најдобра другарка премногу слаба, денес си пиеме ние кафе а наспроти нас седи типов со својата девојка. Толку беше очигледно дека ме оговара мене и се смееше, што девојката му ја затвораше устата да замолкне. (валда види ја оваа може да ја лапне другарка и ) .... или слично Сте се нашле во таква ситуација и како БИ сте се справиле ако се најдете
Утрoвo ми беше рaбoтнo и супер.. ручек време мaчнo... пoсле рaбoтa пaк тешкo.. сегa мaчнo,ќе се стaбилизирaм дo пooсле.