Ќе извршам сериозно кривично дело врз попкорнтајм сајтот за филмој.... многу сум нервозна заради тебе попкорн....пази се
Во животниов коктел ми се измешале и поубави од убави денови, и полоши од најлошите. Денес беше еден од поубавите. Се чувствувам прекрасно без некоја особена причина, а истовремено поради еден куп ситни значајни причини: сонцето надвор, фамилијарно утринско кафе, дружба со личност која не те осудува и со која можеш да се смееш и за најбаналните глупости, кога поминувам квалитетно време со самата себе, со добра книга или добра музика, без никој да ми пречи..... Треба ли уште да набројувам? П.С. Да не заборавам да оддадам посебна почит кон моите манијакални нагони кои ме присилуваат да се вртам по секој згоден маж во радиус од 100 метри. Душава бавча, ПМС фршти, то Цецо!
Za cudo epten odmorena bebe sega spie, mene ic ne mi se spie... A znam deka sabajle ke go guskam krevetov nema da mi se stanuva, a bebus kje bide naspan rasonet i kje bara vnimanie
Поспано, цркнав за спиење, а неможев да заспијам. Три саати се вртев низ кревет и не заспав. И како да ми фали нешто. Ама не е страшно. Добро е