Тапа. Невидено се избламирав на работа, уште да знам зошто. Како да немам доволно стресови, па сама си создавам нови. Што ми е?!?!? Знам што ми е. Се фатив заробена помеѓу „сакам“ и „треба“.
PoisonGirl ti cestitam i mnogu se raduvam za tebe )) Pa se nadevam deka idnata nedela i ja ke mozam da go podelam toa cuvstvo. Denes, iako sum spiena samo 2 saati i cel den go pominav ucejki, me prati nekoe ubavo cuvstvo deka se ke ispadne kako sto treba cel den sum si raspolozena i si potpevnuvam. I edvaj cekam da pominat burnive denovi i da dobijam malku mir i relaksacija,mada nekako ne mi se veruva deka ke dojdat takvi vreminja
Па се борам со самата себе, да не мислам на минатото. На компјутер повеќе не ја слушам мојата музика, за да не ме потсетува, слушам нешто пд на тато музиката, од групата РЕМ. На часовите сум активна и пишувам и работам и тоа што не бараат професорите само да не се измачувам и да не мислам. После училиште бев со еден другар во еден кафич во кој првпат одам. Кафичот најчесто е посетувам од чудни дечки што обожаваат да рокаат, ма супер беше атмосферата. Јс се напив вотка, другарот макијато Потоа бев кај една другарка и така. На симпатијата од класот му беше роденден па го гушнав и бакнав, аххх камо среќа секој ден да му е роденден
Среќно, фино, еуфорично :mrgreen: И како шлаг на денот мојата најмила ми прати слика од ултразвук од бебувчето што го очекуваат , бре од среќа солзи си пуштив :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kako sum denes?????? SE SMRZNAV KAKO KUCE! Nemoj nekoj da pomisluval da zivee vo Bitola ili da dojde vo zima...ke se smrzneeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
denes...studeno i taznooo..raseano..depresivno,no razgovorot so moite drugarki me svezna si gi kazav makite,se isplaciv i onaka senostavno mi olesna :roll:
После вчерашното целодневно плачење- прилично добро. И планирам да станува се подобро. Се што не ми беше јасно ми се разјасни. Знам што сакам, треба само да го земам!
Jas pak Ariel i pokraj celonoknoto plancenje pak ne sum dobro.....sakam konecno da se pomiram so toa deka nemozam veke da se pravam slepa na maanite na decko mi poradi koi postojano s ekarame i jas sekogas velam deka ke bide podobro no ipak ne e..i denes prodolzuvam so glupavoto raspolozenie i tagata i bolkata i ke s epobrkam sto nemozam da izlezam nadovor da prosetam posto e mnogu ladno
Nervozno i toa od sabajle kako mozev da si dozvolam za nebitni raboti da se iznerviram e alal da mi e se mrazam
охооооооооооо,нервоза на прво место а после се останато Па и не знам од кој крај да почнам,ова денојве од глупо поглупо,баш на сред сесија. И од сите страни јас сум рамо за плачење, а мене???Ова дечко ми ќе го убијам ако под итно не превземи нешто паметно,мрза невидена :roll:
Superrrrr Drugarka mi se porodi i sea drustvoto ni e pogolemo za eden clen usvari clenka (moma e) i epten sum happy
Denes me boli glavata kako nikoj Od sedenje pred kompjuter mi e i napreganje oci od pisenje sekavi mi ti CV-a.... Aman veke...Nemozam da sfatam akko ne im iskapat ocite na ludjeto sto od zabava visat so denovi na kompjuter.
нека е жива и здрава Јас се чуствувам релаксирано, до сега читав романче, а сега си пиам турско кафе, иако го приврив супер е Малку сум и разочарана затоа што уште 2 мои симпатии си фатиле женска и така Вечер одам со женските на вечера, планирам здраво да се најадам и напијам Ви посакувам сите убаво да си ја поминете оваа саботна вечер.
denes sum down se nadevam ke se raspolozam do vecer ustvari bev na sneg malku taka, visav vozduh, se relaxirav ama koga vlegov doma uuuffff taa cudna atmosfera :?