Нешто многу,многу иритирано се чувствувам и однесувам во последно време,со добра причина,а ако соберам храброст ќе ве опитам за совет,ама сериозна сум. Си ги носам омилените хеланки и туника со кратки ракави и флафи чорапчиња,тоа прави да сум ок и си мирисам на павловичева. Се појави вчера,од нигде-негде...некои места во градов прават магија да му се плукнам,ама ако убаво ми дојде,ми врати некои спомени,убави и грди...и полунасмеана заспав. Пиев пивце со другар ми...кој не сака повеќе да ми биде другар...од добро познати причини...ај хев биг бубис енд хи лавс биг бубис енд грлс вит брејн енд биг бубис,енд дид ај сеј бин бубис?!Јес...ама не фала.Не можам да постигнам во моногамна врска,а па не уште еден шваљер да си фатам...имам дечко за сериозно фор гад сејк и знаеш!!! Си ја спастрив собата...вчера мајка ми додека се спремав да излезам,сериозно ми пристапи и ми рече,кажи ми кога ќе излегуваш да ти ја подбутнам собата,да тргне по тебе!Ха!Гуд уан мам!Ама и држеше вода,стварно беше за греота,по облека газев...тоа не личеше на мене,јас во принцип сум лудо уреден човек(зависи,она што за мене е уредно,за некои не е,релативна ствар),кој љуби само одреден степен на неуредност(до оној степен на креативен хаос),а се над него ме излудува...татко ми се теши дека тоа е ради демек мојата над просечна интелигенција!Ахахахахахаха...или не! Имам слободно време ехееее...а јас сум напната...воркохолик... И да слушам слушам антена лав сонгс...лупам портокал и песнава во моментов се поклопува со делот со магијата на градов те магијата на некои места во градов...одеднаш се чувствувам...евентуално и ...чудно...А оваа по неа па...лекции ми држи...ах бееее... Лил...збунета! П.с.Ич нејќам кога ќе се удавам со портокал...одма крик за помош,претам,се гушам,готово умирам,крај,ќе ме нема утре,чекај да не го излажав денес нешто,па да умрам да дознае од други,кои гаќи ги облеков?Сериозно!Е така е кога ќе почнеш у очи лето да се дебелееш...поротокали ќе јадеш,место некое сочно благце,низ мустак чоколадо да ми се слева кога ќе загризам....
ФАНТАСТИЧНО! Прво - I feel like a fish - договорена вечер да го гледаме нашиот Џоко Танески и да го поддржиме, да не се лизне на сцена! Во исчекување на омилениот братучед. Го скршив орбитрекот од вртење, мислам дека излета едно шрафче, кутрото, кај се изгуби, поима немам Полна со енергија, преполнета со овесни житарици и банани, лето иде-весело ќе биде! Многу сум среќна у пм. Ама ептен. (да не се лажеме, очекувам секој момент да се деси нешто изопачено. Многу арно не е на арно).
nemozam da izdrzam poke ona sto se desava na skolija me nervira se napravija mn grupi i site odelno se karaat edni zad drugi zboraat i se karat iako reagiram deka ne mi e gajle dali ke mi stigni pasosot tie sto imaat pasosi se krevaat i ne im e gajle za nas pa vo pravo i ne treba... ama neka se stavat barem na sekunda na nase mesto i da razmisluvaat malce za godinite ... a kako bebinja nedorasnati se karaat i ne nerviraat kako nasa krivica da e ona sto drzavata posle meseci ne mozi da ni gi dade pasosite oti nemalo obrasci... a za brza postapka imalo abe kadeeeeee??? i za dzabe nervi portoseni eksurzijata ke izlezi samo za profesorite koga niv im odgovralo znaci kolku se sebicni lugeto nemozam poke vo ova opkruzuvanje
Глупо! ме нервираат сите, се нервирам што немжам фустанче и штикличиња да си најдам! имам добиено, како неподвижна сум, а и одозгора имам еден куп за учене!!! Ве мрзам ситее!!! (иако не сте криви )
Убаво... се изнајадов јагоди, пијам цедевита и кулирам на тераса... ама тераса во Скопје, не во златен Охрид... ме фаќа носталгија по малку, ама ќе помине
Пролетно.hell yeah! Конечно се чувствувам што знам? Пролетна? ха ха, па може да се каже. Го слушам моментално Адам Лаберт , What do you want from me , или на нашки кажано шо ма сакаш од мене? Ма шта ме мене брига! Прашај ме дали сакам да те слушам кога дрндаш за тоа како дечко ти сака да прави нешто со тебе,да ми покажуваш дека те допира? ма да. Се шири пролетната магија,когја ја обожавам. Си добив што си сакав.ме боли глава од овој љубовен триаголник.Што сакате од мене и двајцата?Уживајте ке ви се јавам!ХА! Па искрено не ги сакам ни двајцата.Би сакала да ги игнорирам. Добив шок кога дознав дека мојата долга љубов,која инаку беше голем фраер,фатил една цура која не може ни на малото прсте да ни се фати на сите нас овде! Кај отиде младинава еј? Сакам долги шетњи со на другарката кученцето,кое иначе е сибирски самојед, па можете да замислите колку е само слатки. Се прејадувам со цреши и јагоди.Поарно тоа отколку милка мммм... Идам на теретана,и симнав некое килце, што ми е убаво. Инаку верував дека нема ништо од облека по градовиве. Се ИЗЛАЖАВ. Го сакам компјутеров мил, но идам сега. Поздрав луѓе,Кери,весела и пролетна
Исто , исто ... а, некако среќно денов .. ма да после ќе треба да се едуцирам, сепак .. крај на година .. напорна недела :geek:
ништо посебно онака опуштено, што знам времето е убаво и тоа преубаво може и ќе шетнам некаде. и да, ја чекам една драга и најмила особа да ми се јави и да ми ги каже импресиите се надевам се било во најдобар ред
се чуствувам многу разочарано лошо. сакам да работам а незнам дали ке ме примат. имам желба за се а немам можности за ништо. се чуствувам како дискриминирано човече.
Преку глава од триаголников или да ја наречам пирамида ха,во главава гласови ли гласови ооо ќе постанам шизофреничар Мн планови мн надежи што ли ќе биде исход ма ко зна!?Спознај се себеси Б спознај сееее и дознај што сакаш кога сакаш како сакаш не шетај како мува без глава и тие се поориентирани! Пролет па што!?Мене некако уште ми е сиво али можеби тоа е само димот од гигарите што ги палам една за една! Мааа ќе биде подобро кого залажувам ако мене најголем проблем ми е тој што го имам во моментов мислам не е дека имам три деца гладни па да незнам кај е излезот!?
Ми се спие цел божји ден. А треба да учам А не можам да опишам колку не ми се учи. Башка што утре требаше да си бидам слободна, да одморам малку. Ама ете ти к'смет
Како петстотини вреќи да ме терале да кренам А се тоа само 82 парчиња слатки направивме со другарка ми, се кикотевме цел ден, башка изедовме кило сладолед, пмс, стомак како во шести да сум Ама задоволно, среќно, тажно, ќе се мажи бе девојката, и мене ли ќе ме тераат? Секако се чувствувам
Пa, се на се, овој ден беше добар. Убаво утро. Убаво кафе и пријателски муабет. Насмевки. Иии.. мало разочарување. Во сите 5ки по предметите, проф. по психологија решила да ми пишит 4ка. За крај. За навек! Онаа не е психолог, таа е психопат! Алооо во 4та година ли се прави тоа?! Идиотка. И Д И О Т К А. Следно... учење. Лесно е. Не се жалам. Благодарна сум што имав прекрасна професорка по македонски, што сега немам потреба од премногу учење. Само си читам и се си доаѓа на место. Следно... пак убав постана денот - дојде на посета внука ми. И за крај....................................................................... денов ми заврши најубаво благодарение на внимателноста на љубавито И да, се чувствувам ненормално мноооогу вљубена. I just said that? Вљубена!
Се чувствувам многу среќно е исполнето, бев на матурска, си поминав прекрасно, после де видов со дечкото, беше супер и така.. )) среќна сум