Во блага паника. Од сега мислам како ќе се издржат престојните две сезони, месеци, денови, часови ...
Секако се чувствувам... Малку радосно почнаа да се бројат на две раце деновите додека се вратиш. Конечно ќе можам да те гушнам да те почувствувам. Непријатно ми е што знам дека нњкому со тоа што не останав со него сум го повредила и сеуште го повредувам затоа што се гледа тој сеуште пати по и заради мене... дај најди некоја да си ја тргнам грижата од совеста. Па и дождот ми ја руши романтиката сама сум а баш ми се гушка..
Микс од убаво расположение, нервоза, напнатост и тага. Денов го привршувам со истото расположение како и што го почнав - со убаво расположение. Колку и некои денови да ни се лоши, да не заборавиме дека сепак секој ден е убав кога убаво ќе се заврши.
-_- Стрaшнo неoдгoвoрнa рaбoтa вo институциите.. редицa.. пa неoдржувaнa рaбoтa дa му се сневиди... Хaoс држaвa,хaoс прaвилa.. се е хaoс oвде Амa aј ќе се ,,упрaвиме,, Е сегa сум премoренa oд oбврски не мoзaм ни дa спијaм ништo..