Абе шо да чувствувам бе...воздухот за нигде,па уште и маглава...а излезам на балкон ми се чини се е волна па уште малце да скокнам да си соберам тро! Како се чувствувам?Ја...па види вака..како да кажам...а...еве:полудечу од досада пукнечу од маглава!
ова не е физички умор ова е психички умор што го чувствувам, имам некој голем страв во мене откако се преселив, не поради тоа што сум сама, туку не знам едноставно непознати луѓе во мој личен простор ме плашат. ...не го сакам местово како што го сакав порано.
Расположено Капена,коса пеглана нес си пиjам ,гледам фох,читкам на фемина одвреме на време,чекам 12 часот да доjди и да му jа летнам во табу на кафенце
Расположено, ведро, насмеано позитивно полн со енергија и се надевам дека целиот ден ќе ми биде таков
Абе да му се сневиди, за пак низ пекол да поминувам ли бев тргната настрана толку време, има ли крај ова, абе ни маж ни ништо работава да немаш... ДА тибам и чувства и се!
Многу тмурно, безживотно и разочарано а немам посебна причина за тоа. Трпени и концентрација за работа ич а тек е среда, леле како че се истурка денов...
Многу поспано толку многу обрвски имам, а како се ближи Нова година и празниците што следат, се повеќе ме фаќа мрза...