Lezam do mojata najmila i solzii tecat me fati nesto se plasam za moeto malecko devojce ,lezam do nea i ja guskam i baknuvam na obravcinata ocinata toa malo nose, go galam toa kosice, odvaj cekam da se razbudi za da i dadam da jade ,da si igram so nea da se kapime zaedno ,da ja pravam srekna sega ja guskam tolku so ke se razbudi od moite solzi i moeto dosaduvanje ama ja sakam nemozam bez nea taa mi e se na svetov edna edinstvena so ke i bidam se,za nekoi sum nisto ama za mojata najmila jas sum i se na svetot ,mama vo koja ke najdi uteha koga ke e tazna , so mene ke razgovara za se edinstvenoto moe cedo so ke mi se doveri za se i potpolno moze da mi veruva ,edinstvena licnost koja znam deka najiskreno ke me saka dodeka sum ziva,nekoj strav imam vo mene sto bi pravela bez nejzinoto prisustvo vo mojot zivot sami sme dvete , za nea toj svet nadvor koga ke porasni kako ke uspeam da se spravam so rabotite na internet citam za sekakvi licnosti sto pravele .. se plasam za moeto najmilo ,da zaspijam ...da se razbudam bez ova custvo .. da mi pomini ah
Денес ми е како некогаш, уморна сум очите ми паѓаат ама телото ми е уморно, лицето насмеано, душата лесна ... сама себе си велам: WELCOME BACK, DEAR !
Не знам дали да се радувам или да плачам или да се нервирам и да се обвинувам??? За син ми чекав скоро 3 години да забременим и многу патев во тој период и го посакував секој ден се повеќе и на крај се случи чудо сега го имам мојот ангел 18 месеци.Арно ама денеска гинекологот ми вика дека си бремена ама има 50% шанси да си вонматерично и да се оперираш??? Не знаев зашто прво да плачам, затоа што забременив непланирано уопште и што моментално никако нејќев друго дете или за тоа што можеби треба хирушка интервенција ако сум вонматерично??? Животот ме стави пред едно големо искушение и спрова не знам која од овие две е потешко да се сноси, не сум подготвена за никоја од овие ситуации
Лошо многу лошо , мој близок останал на улица без смештај во друга држава , бидејќи на цимерите негови така им одговарало ... Цел ден го преседол на железничка станица , умрев од плачење ... Не можам никако да му помогнам од глава не ми излегува
Dosadno, deprimirano, tazno, razocarano..... No voedno I srekno, veselo, ubavo.... mislam da zbuneto sepak e praviot zbor
Да го гушнеш и бакнеш малото сонце од мене многу многу а верувам дека ке успееш бидејки си силна и храбра мајка
Како на седмо небо. Како да сум се надувала па си се смеам за ништо, а само сум среќна од една причина.
Прво рипав од радост, како мало дете, а после викнав да липам и да плачам со сета сила. Ахххх, јас и моите закаснети и испомешани реакции. Од 7 часот сум станата, а веќе стигнав неколку пати да сменам расположение. ПМС - go away!
Како шо ми е слава денес овие надополнија + и ми го развеселија дено а и плус ги пишав на спортска...фала ви!Mia san mia!
dusata mi gori Osekam bolka koja nema da mine cel zivot,se osekam prazno,osekam deka ne mi se zivee ne sakam da sum ziva