Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Денес супер ми е, си правам екскурзии на мозокот, цел свет го прошетав од сабајле ( во мислите ) :) Цел ден гледам туристички понуди за одмор и се восхитувам на убавините на Азија, наместо да седнам да учам оти утре полагам :)

2. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Супер :D

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Убаво. Како може да се чувствувам кога ме разбудија рачињата на внук ми кои немирно се шетаат низ мојата коса. Сонце мало :l: :sun:
    Имам работа, да, ама кул ми е се, знам дека можам.... и ми фалат другарките, морам да си признаам. Не дека ги немам видено... :?:

4. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    фала ангелче и хипи :*
    денес се чувствувам супер, така мило ми е на душава...и ептен ќефот си го направив :D :D :D
    ....ама имам грижа на совест дека книга не фатив 2 дена :(

5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Изморено и после краткава пауза, одам пак да се изморувам :?: :|

6. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    релаксирано...ммммм 8)

7. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    супер, излеговме со другарките, па после и со дечко ми и така цел ден happy happy happy и :inlove: :inlove: :inlove:

8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.271
    Допаѓања:
    67.876
    Ух ептен ослободено од негативната енергија по вечер помината во преееекрасно друштво :) И сега доаѓа уште подобар дел од ноќта :D

9. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    веќе разбудено освестено и свесно за се што ме опкружува. благодарно затоа што си го исполнив денот онака како што сакав. не оставив ништо за утре, а сепак утре е нов ден, нов почеток нова борба во која ќе треба да победам :D и можам да заклучам дека сепак денес беше еден прекрасен ден :clap:

10. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650

се смиривте ли бона јас малку не сум во тек???

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    ^ :lol: и јас не бев, не се секирај. Се смирија ами како :)

High сум сега. Летам..... :*

12. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Супер многу ми е мило бона кава беше тажничка,срценце сега можам да ја замислам како хипнотизирана е од љубов!!!! :*

13. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    da da da :dance: :inlove:
    pozz :hug: :*

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.928
    Допаѓања:
    163.966
    Горе-доле...хиперактивно придружено со екстатични чувства и уживања уз фини оброци залиени со многу кока кола...
    За минутка ми мина денов...
    Кафиња-мафиња,љубови,дружења...
    Грижа на совест чувствувам од толкава опуштеност...најсериозно,не сум имала одамна толку многу слободно време и простор за комбинации и уживанции...Кога немам време полна идеи,кога имам време,дури се досадувам...ааах брееее...
    Певицата овај...пејачката...каква певица бре...си дојде...нека е жива и здрава,ама многу е отровна во секоја смисла...Утре парче ќе правела во летните ни клубови,бре,бре...на неа се чекаше.Чумким таа ако не е,ние ноќен живот нема да знаеме што е...море ххххххрк...да ја пљукнам или да си голтнам?!(не сум дама во однос на неа,извинете!)
    Планови за одмор се крпат...фино...за арно за убаво,иако не ми се патува далеку со превозното средство наречено кошмар...ако треба бре во пот ќе се давам,исцрпена ќе отидам,по земја нека е само,ако треба и пеш ќе одам!Ааааах... ;( Безбедно ми е само со умов кога летам.
    Спремна за мајка тип-топ,гинекологот можам да го испитувам за време на породување.Ма не ми е проблем и како прабаба ми дома сама да се породам,толку спремно што се чувствувам...лажам!Еј ти горе...остај ме шо лупетам,немој да си го пратил штркот пред време,остај ме да поживеам малце...Иако денес видов штрк во седало после многу време...дали е можеби некој знак?!
    Милиот ми напредува со кариерата...мореееее...на чорбаџија жена ќе станам еден ден!Арно ми вика Ариел не го пуштам да не се омажам за брзо,да ме фати таа неговата чудна маја за мужачки со брзина на светлината после раскинување со него (не знам како него не го омажиле,леб човек е,душа!Или јас не знам кај му се роговите или убаво сум го воспитала?!),ќе го влечкам уште години вака,а башка ми одговара чорбачика да се праам!Иииих бреее...срце моеее,жив остен сум ти,ај уста да не отварам да не те издавам какво си ми. :lol:
    Фина сум,малце летав духовно деновиве,се прилагодував на новонастанатите ситуации,ама сега во форма влегов...па парче правам или не...
    Лил...чуканто расположена,проштеваjте ако ве вознемирувам со чудниве содржини! :lol:

15. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Изморено, истоштено .. Синојќа пола Охрид го прошетав и го свртев .. Ама ако, не се каам , прекрасен беше за разгледување.Очите ми се на пола копје, ненаспана ми се спие,а и среќна.. Конечно дојде викенд.Ми се сака да ми се шета .. :) :)
    и, брибидејќи е времево вакво ..некоја тага ме опива,тажни мисли ми се шетаат окулу паметот..
    Сакам сонце !! :(

16. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.935
    Допаѓања:
    203.218
    Петочно расположена 8) не дека ми менува нешто тоа што е петок, ама фактот што знам дека конечно ќе имаме викенд само за нас... е па нормално дека ќе бидам хепи, зошто да не сум? Немам причина да плачам. А не сум ни плачка. И да, сакам сонце, ама нема. Изгледа на ред е малку дожд.

17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.271
    Допаѓања:
    67.876
    Денес треба да одам на забар, па видете како се чувствувам :puke: :sweat:

18. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.395
    Допаѓања:
    1.118
    Изморено, недоспиено, нозете уште ме болат :( Што играње падна синоќа на матурската, па качување на маси :lol: Ама еднаш сме матуранти нели :)

19. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    Ко тиква. :^) Станав рано, уште во 08h - момата се спреми да учи. Оф леле, кое учење падна. Дури 35 стр. и си ја затворив книгата. Ми се приспа. На вакви ли остана државата? :D

Па пилатес, па орбитрекот (минус едно шрафче), си вртам и си мислам како повеќе сакам да се потам отколку да учам. :^) Како би се чувствувале вие со сознанието дека повеќе сакате да копате ровови отколку да се посветите на науката?
    Тиквесто се осеќам. Порано си бев попаметна. :|

20. nobody.mk

nobody.mk Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    6
    Ај фил лајк а фиш! :rofl: како бе луѓе човек да не биде насмеан во ваква држава ко нашава шо да кажам чекам времево да видам дали ке се оправи за поручек или ке се работи малце подугачко на компјутер, како и да е ај фиииил гуд :D