Како се чувствувам денес...? Што викате, кој е филингот во 8 сабајле да го делиш доручекот со манастирска мачка, притоа мислејќи како можеше толку се да се за*бе, па и јас? Еве ќе ви кажам... Није лепо... Ама ич... А најлошо е тоа што мачката е најубавото нешто денеска што ми се случи.. Па сеа ти види...
После 12 часа спиење,ко преродена. Па и кожава како ми блеска од одмореност,чудо едно,одамна вака не било.
Cuz if there's a hell I'll meet you there, if there's a heaven a sudden beer, if you're an angel then I must be high. Релативно хиперактивно, распеано, размрдано, раскокано.
Никако ,некако станав на лева нога и све ми тргна на лошо а згора на све се испокарав со братучед ми ,ми иде да пцујам,премногу сум изнервирана незз дали ќе ми помине до утре, уфф бее
Пред едно 12 саати ми се плачеше, ептен депре бев. Сега во моментов, одлично, заљубено и среќно. И не сакам да заврши ова.
А бе ептен сум лошо. Морам да дадам отказ на работа, а незнам како... А бе страв некој ме има фатено мислам ќе полудам. Еве седам и чекам храброст да ми дојде да отидам да кажам. А незнам ни што да кажам
Ma собрав храброст отидов, кажав и никаков проблем. Се фино, ме ослободија, уште не сум одјавена, ама битно супер поминав. Е денес ептен убаво се чувствувам
boze boze sto citam od tebe sea.. pa jas te mislev pozitivna devojka si sto e sea rabotava sto vaka pisuvas, sto i da e bilo ke pomine i samo kazi si vo sebe se e dobro i ke bide uste podobro i toa e toa najdobar lek za site makii ne se nerviraj duso za nisto bidejki za nisto i ikoj ne vredi da se nerviras i da posakuvas zemja da te goltnee.. glavata goreeee