Се чувствувам неутрално.. Или подобро речено не се чувствувам хаха Може време е да пишам у онаа темата на срце ми лежи
Предолг ми се виде денов. Кога стануваат такви, не е убаво. И кога е тишина, ко синхрони се. И кога е галама исто. Ги штима ли некој, што?
Денес сум пресреќна,преисполнето се чувствувам,се испадна како шо сакав дури и повеќе од одлично ја бранев матурската иако брблав како недоветна или поубо кажано како расипана лента и професорите со зинати усти останаа па ме прекинаа хахахха така да: I'm too hot,hot damn it call the police or the fireman Because I'm happy come along if you feel like a room without a roof come along if you think happiness is the truth!!!!!!
Утепано како времето обаци, дожд, сонце шетање низ дома кревет, балкон, компјутеr и обратно I hate Rain.
К А Т А С Т Р О Ф А.Македонија изгуби денес на утакмица,Барса исто изгуби,гледав тажен филм и резултатот е потечени очи и црвено лице.Криво ми е премногу и за квалификациските натпревари и за Барса..Но добрата вест е што спортистките од моето училиште направија одличен резултат на битно натпреварување.Ојдов да си поплакам уште малце.