И покрај поспаност поради алергиска терапија и ужасно во своја кожа поради алергијата сепак супер сум, чим сум затрупана во кујна и правам благо, уживам, најубава терапија ми е
Како розата на Малиот принц... Времето што го посветив на себе е толку важно како и одгледувањето на желбите и грижата да останат полеани. Амбициите пуштија корен со континуирана вегетација и не пресушуваат во малата бара очекувања. Погледот ми е на половина копје блиску до постелата, а мислите расползени ги прибирам наоколу... Затрупуна во убавини со себе се ослободив од старите издишки со поминат рок.
Jas denes se osekam bas zbuneto i neoucna no za sreka toa e za ubava rabota......) Daj boze site da sme srekni i samo ubavi raboti da ne sledat
Ahora asi bueno,despues mal,y de nuevo bueno y mal y bueno..... И тaкa вo круг цел Бoжји ден.Истo кaкo и времевo нa сите им гo сјебвaм денoт.Амa гaјле ми е,мене дa ме прaшaше некoј a? Имaм некoјa груткa вo грлoвo,немoжaм дa јa плукaм a пoлoшo ни дa јa гoлтнaм,си седи тукa и не мрдa a лoшo ми е мислaм некoј ме држи зa врaт,мислaм вo спoствените пoврaќaнци ќе се зaдaвaм..прoклет секрет никaкo немoжaм дa гo излекувaм...
се чуствувам ужасно се ме чеша и ми е преку глава од сите и од се што држава и општество ке беше ова пу јазк