По исркана чинија грав на сета мака со желудников.. am ready to die and go to heaven. Прво да подзаперам пар деликатни ствари на рака (вистинско перење, побогу, луѓе) тоа... во случај да не стигнам во рајот. Сакам лепо да ми миришат за утре, коа ќе си ги облечам. Крај краева, не шкоди и во рајот да мирисаш убаво. Кујзнае дал имаат омекшивач таму,а? цц
^ ако прашуваш за мене прашај дал имаат сапуни Денес циркуз. Ми се рика. Ми се пие. Ми се спие. Не е до петоков, до мене е!
Уште сапун да немаат, Божо. Се селиме у пекол. Одма Не си ја кастри косата. Увек изгледа ко добра идеја и увек испаѓа лоша реализација.
Како ракета. Ако ракетата чувствуваше, е вака ќе се осеќаше во врска со себе. Мислам дека лудилото па ми се враќа. Се (не)нормализираме. Гут.
Да сте ми живи Феминомани, сте ме изнасмеале денеска, па расположение ми е на нивоу бај д веј си читкам цел ден од темата Смешни мислења
На 20ти Мај,се тресам од студ и пијам чај и цедени сокови,пијам парацетамоли и секнам нос. Настинувам. Главата ми е тапан. Ми се спие.
Може да се скрши една чаша и да се оди на спање. Штета што, одма луѓе ќе се вознемират,. Свашта ќе помислат. Само ќејф ми е. Ништо повеќе. Ништо битно не се деси. немадакршамсеразбирааман.
Се чувствувам онака, како што не треба, како шо не сакам да се чувствувам. Пак така. Познато, како некогаш, еднаш, море многу пати....
Крвaвo.Чaс сум гoлa,чaс сум дo гушa oблеченa.Пo сите стресoви кoнечнo ми дoјде aмa лoшa гoстинкa се пoкaжувa oд сaм пoчетoк.Имaм бoлки,гaдење,немoжaм дa јaдaм и цел ден сум тaкa стуткaнa в кревет. O жении!!!
Нервозна,под стрес, и нерасположена. Од сите страни недоразбирања и лоша комуникација, и со него, и на работа еден куп проблеми само. Се надевам ќе ми помине брзо периодов, оти не знам до кога вака можам да функционирам.