Слично на вчера, кога додека пробував алишта во соблекувална, почнав да играм несвесно. А тоа не сум јас, отсекогаш мразев кога си го гледав одразот во огледалата, а сега сум среќна. Друга работа, што јас се срамам и по дома да танцувам. Пу, пу, нека потрае
Тажна сум но, ќе помине. Се прашувам колку се луѓето свесни за своите чувства? Колку е вистина да се каже: се чувствувам овака, онака. Дали вистински ги препознаваме сопствените емоции и чувства? Дали тагата, како една од нив навистина постои и колку вистински ја чувствуваме?
Разболено, истоштено, измачено, омалаксано... Вчера фино лепо си добив тровање од принцес крофните.. Па да биде полошо, и либето јадеше од нив. И така доцна во 12 часот, двајцата си примавме системи на болница еден до друг, а денеска си споделуваме искуства на кого како му е... Дефинитивно планирам да престанам да јадам во слаткари.. Полошо одамна не ми било
Пoлoшo oд вчерa...нз зoштo дoзвoлувaм чувствa дa ме нaдвлaдеaт,a леснo пoтпaѓaм,пoсебнo нa депресивни..
Релаксирано, замислено, секси, наивно, малку поспано... Ете вака се чувствувам во моментов. И пишувам ли, пишувам на се и за се и сешто
Кo презреaнa крушкa. Едвaј гo чекaв сoнцевo, aмa денес јa претерa. Скaпaв втoрa сменa вo шкoлo нa 35 степени...
Ponedelnicki, preumorno. Kaj imam doma rabota, spremam kuka, ruceci... za gosti (edna nedela) plus zgora na se na rabota sum zafatena. Morav da ostanam uste eden saat poveke. Nedelava ke bide vesela.