se custvuvame haj , ispij edno kafence cigarce edno sabajlesno i denta ti e haj muzice trance nesto i uzivajte slobodno site momci i devojki <3 ve sakam
Полетно и пролетно. уште не ме удрило летното сонце.. до после ќе овенам. Дојди некој пат заедно да се депресираме... уз грицки, филм и каве/какАо
Samo sto se razbudiv so bolka vo glava se cuvstvuvam omalaksano eve si napraiv kafe ja cekam kerjami da stane i potoa ke si doruckuvame i se nadevam se ke si pomine kako sto treba
Од сабајле вознемирена скоро без причина,крајот на работното време нервозна (вознемиреноста испадна предчувство-од вчера веќе била создадена причината),крајот на денот-несреќна,тажна...
Во глава ми се вртат решенија за "проблемите" што ме мачат минативе денови,па се чуствувам прилично вознемирено.
На ова претопло време, се нема душа за чувствување. Сериозно треба да се размисли за преселба. Некаде доволно ладно и доволно топло. Од пролет кон зимо да минува времето.
Поразено.. не бев навикната на пораз но некако се држам добро. Знам дека требаше да биде вака но ќе биде подобро.