Чудно, некако ... дали некогаш сметав дека на животот и смртта треба да се гледа поинаку и да се реагира па, сег ам е чудно ... нормален тек, еден се раѓа друг умира. Не е смртта она што треба да ги загрижува луѓето, туку животот ... како живееме ... ете така ми е филозофски настроено расположениево. Толку прашања, толку одговорени и неодговорени, толку време потрошив на разбирање еистенцијални нешта. Одговорите биле толку едноставни што за мене некогаш тоа не беше разбирливо, едноставно непрфатливо. Се' си има свое зошто и свое затоа.
Loso, nemozam da si zamislam ako pak mi se sluci istoto. Nema da mozam da ja preziveam pak taa bolka.
Чувствувам дека се што сум направила во животов е грешка. Дури и јас самата сум грешка што сум овде на овој свет ама океј, ќе си замнинам еден ден, можеби многу скоро.
Иначе кога веќе го спонавме празников Неќа Ви е честит и за многу години св.Илија Воедно среќен именден на сите Илиевци и секако среќна слава на оние кои ја слават
Поспано, мутаво, не знам, глупаво едноставно кога не ти е тука саканиот, во последните денови се осеќам мутаво.
Se razbudiv pred tri casa go isprativ mm na rabota i si legnav i si razmisluvav za mojot zivot za nekoi rab za koi mnogu pogresno postapuvav.I se resiv za promena edna generalka na cistenje licnosti koi mi go zagorcija zivotot na koi mnogu poveke im posvetuvav vnimanie na niv otkolku na onie koi vredat vo mojot zivot.Stop za zivot kako zombi ,Jas denes oziveav i se custvuvam prekrasno edvaj cekam da si dojde mm od rabota i ostatokot od denot da si go pomineme vo guskane i uzivanje.Denes denot go zapocnav odlicno.