Има нешта со кои не треба да се занимавам воопшто, оти не знам јас да речам: ок, доста е. Одлично е. Сто пати да погледнам, илјадапати ќе сменам, додадам. И џанаците викаат: уште овој пат и готово. Некој треба да ми ги трга играчките. Чат пат.
Napraviv iznenaduvacka postapka denes. Nesto sto ni na son ne bi pomislila deka mozam da ja napravam. Surovosta koja ja prikazav vo taa postapka me iznenadi. Jas ne bev vakva porano. Valjda stanav surov covek bez da sum svesna za toa. Cudno mi e celo vreme
Ми се спие премногу...незнам што ми е во последно...воопшто не ми се оди на работа. Ајде, еве кај е 4
Поспана сум и јас..касно легнав, всушност сабајле..окапав на форумов и излегов малку од колосек со Сашко-Сашко, дупли профили и не очекував дека ке доживеам и на виртуелно поле психопореметени работи да читам кои буквално ми ги ококорија очите а камоли да ми дојде дремка
Бев ок па потоа бев на гости се прошетав и некако се осетив среќна на начин на кој што долгоо време не сум се чувствувала и сега нервозно значи зошто ми требаше оваа нервоза??
После долго време, смирено Мило ми е што последнава недела си имав доста време да бидам сама со себе и да се одморам од сѐ.