среќна сум. Таков ми е денот. Едно кафенце со другарка ми. и Еден краток повик со сонлив глас.. Сум била битна некому и јас
Како да се чувствувам кога цел ден си лежам и си читам по форумов или па си гледам серии? Ма не се шалам супер ми е малку досадно но добро е
Nisto ne mi se raboti, a se fativ za generalka, priprema za zimata. Izgleda ke nemam izbor osven da si prodolzam
Нервозно од комшивката што се меша во се,од другарките на сестра ми,од почетокот на учебната година,од нередот кој треба да се среди...
Нервозно и лошо...ама и оптимистички.Јас се секому кажувам во лице и не ми е брига за последиците.Ке бидам искрена засекогаш макар и сама останала...
Среќно и како многу работи да ми се разјаснија некако се чувствувам убаво и сваќам дека ако е еден во право не значи дека другиот не е во право секој си гледа од своја перспектива мислам дека после ова разјаснување нема да бидам толку нервозна епа сега цело време ќе се нервирам како да не живот иде даље премногу е краток за да се нервираме