Комотно времето загрижувачки делува за овај период од годината, но расположението секогаш се поправа со добро кафе и по некоја одлична спомен песна од најдобриот наш Тоше
Оох па неможам да се пожалам уште рано на сабајле... сега за сега арно ми е.. Да видам сега кое е тоа машко што толку му е дојдено до мене... ЈАРЕЦ (22. XII – 19. I) Петок, 07 Октомври 2016 Не, повеќе нема да сакате да разговарате за нешта кои ве усреќуваат само еден ден, решително ќе ги одбивате авантурите за една ноќ и ќе бегате како од оган од несериозни личности. Престојот на комуникативниот Меркур во вашата 10-та куќа на долгорочното планирање ќе ве тера да комуницирате само со лица со кои можете да се замислите во иднина. Машка фигура ќе одигра огромна улога што животот ќе ви се обои во бојата на љубовта. Благодарение на него, ќе се случи нешто прекрасно за вас.
Главава ми жеши, ми пулсира. Ко сврдел..лево, десно. И ќофтиња од домати испржив и сите сама си ги изедов и после и други работи исто и сепак дилемата си стои. Јас не знам,а сама не си оди. Ми фали и чоколадо. Уште тоа и пар други ствари.
Nekoja praznina imam vo mene,a neznam zasto.So cimerka sum,sepak pominuvam pauza so nea,ama pak ne pominuva ovaa praznina.Izminatava nedela se vidov i slusnav so povece luge.Ama nikako ova cuvstvo da zamine.