Како да е крајно време за детоксификација на телово, а и душата Она пире со вода, секој втор ден му е мајката и топло чоколадо секој... шести,седми...трети,втори? Го сакам студов. И сакам луѓе што го сакаат студот
Ко да газам по јајца...еден погрешен потег и настанува проблем. А јас баш тогаш добивам желба да скокам, викам и претам!
Тешко денес тажно , некои грижи , ладно и за прв пат во животот осекам огромна осаменост ладно некако ...
Иaкo зaспaв вo 11:00h, a се рaзбудив вo 9:00h јaс сум ЗАСПАНА! Немoжaм нoрмaлнo дa функциoнирaм.Сaкaм дa сум нa кoпче,нa пoдесувaње.Ми се смaчи вечнo дa сум ненaспaнa.
Знаете она кога југото или стокецот не сакаат да запалат па само тргни - застани правите? Е така и животот, кхм никако да тргне само брмчи. Денес се чувствувам брм, брм. Спојлер: нека пуштат душа тоа луѓето Или како само да те боцкаат на фејсбук а друго аир ништо, ни да ти пише ни кафе ни па други ствари. (if you get me)
Преубав ден...а посебно кога ќе ти заврши со комплимент дека имаш смирувачка енергија, знаеш дека подобар не може да биде . Има една изрека дека сѐ што даваш, ти се враќа десеткратно, на најнеочекуваните начини. Како магија ми е.
Лошо.. Не спиев ноќва и предхорната вечер, за 2 саати одам во школо, потоа на тренинг.. Како издржувам незнам ни јас.....