се полошо и полошо....што е ова бреееееееееееееееееееееее???....................има ли мир за мене?????????????? И ЈАС ИМАМ ДУША БРЕ ЛУЃЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Онака... Како и вчера, а веројатно исто ќе биде и утре. Генерално среќна, не можам да се пожалам. Појадок, пилатес, орбитрек и последната сезона од омилената серија. Кафенце, муабет, стаза, кеј, дома! Животот е убав (да не го урочам). А вечер.... вечер се' ќе биде поубаво
- Добро, па заморна сум веќе, сакам да се изнашетам и да се изнатрчам пак во природа, да се изнавозам велосипед, да се изнаиграм кошарка, е тогаш ќе бидам вери вери хепи.
vesela so premnogu energija so pocnuva da mi smeta zs segde kaj so pominav drop naprajv na gosti bev casi mu iskrsiv sakam pomalce energija da imam
Денес се чуствувам како права домаќинка се средив,исчистив,милина.............(да ја одменам мајка ми малку)
Глупаво. И корисно и бескорисно истовремено. Работев сабајлето, да, ама после се фрлив на спиење и од учење ни У немаше!
Што знам... онака без врска... инаку денов уште ми трае, а до кога, не знам... како и да е, променливо ми беше расположението денес. Најубаво се чувствував кога готвев... си пуштив музика, си пиев црвено вино, и си играв, покрај тоа што бев покрај шпорет баш убаво ми дојде, се чувствував ко на филм
Денеска сум онака .. поспана по сабајле .. на час дремам - математика !! ни ги дава тестовите од вчера и си добив така еден поголем КЕЦ !! ако идам на полагање ќе умрааам !!
Ненаспано, касно легнав а рано ме буди алармот. Треба да одам на консултации за матура... ПОловината ме боли а и грлото ми е зафатено, сега се сеќавам дека синоќа ми беше многу ладно а ме мрзеше да станам по ќебе Ако ми е сега )
Имам доволно енергија за се. Ќе довршам некои работи кои постојано ги туркам на старана, а ми стојат над глава. После тоа знам дека ќе бидам по малку емотивно истрошена, па ќе ми трееба поддршка и прегратка од милиот...
јеее се истушираав и одма ми е подоброооо ... Сега си пијам црвено винце и јадам чоколадце ммммм нема подоброо плус тоа сама домаа