Нервозно Нов инкасатор за вода,и незнае да го прочита водомерот,многу цевки имало и неможе да се снајде
Sokirano kolku malce vreme imam za ucenje a kolku mnogu materijal treba da pominam ....zbunki vo glava so rasporeduvanje na vremeto
Нервозна ! Зашо секој приватњак мора да се иживува и да се однесува како да ги поседува вработените?!?! Коса би и расчупала !!!
оф мајко сакам двајца едниот од странство другиот оттука (од кај шо живеам) , не знам за кој да се одлучам едниот поќе време го знам другиот скоро ама редовно се гледаме. е сеа ко ќе го видам овој тукашниов само во друштво го гледам, и машко и тро поќе со женско (колку шо гледам), ама секогаш ко ќе ме види си ја мести косата. ама се дружи со мн женски нз. овој странецов го гледам само ко ќе појдам таму кај шо живеј, на одмор. нз шо друго да кажам за него. има поврзаност меѓу нас ДЕФИНИТИВНО и го немам видено со женско друштво ама таму шо прај како прај не знам. можеби е глупо вака шо прашвам други луѓе кои не ги интересира и можеби сум досадна ама шо мислите, вака општо? кој ме сака поќе, со кој како шо било шо кажете. машка гледана точка секако би била пожелна. позз
Мамурно @sj *O* на грешна тема ти е мислењето. Има соодветни теми за љубовни совети таму пиши си, овде мислам јасно се гледа од насловот и од контекстот на темата што треба да пишуваш. Позз
ttps://www.facebook.com/styleonboard/photos/a.1070514143066114.1073741841.817186311732233/1070872843030244/?type=3&theater Koj saka neka glasa za Dimitar kliknete na linkot i lajk na slikata Fala odnapred Zdravo zenski ! aj ve molam dokolku sakate otvoreteja slikata i glasajte
Don't give up I won't give up Don't give up No, no, no Don't give up I won't give up Don't give up No, no, no