Збунето, многу збунето. Другар(к)ите на момчето што подолго време ми се допаѓа ме загледуваат на улица и ми се смешкаат, он исто така ме загледува. Ох ќе си умрам од размислување
Никако. Не се наспав како човек, на 1 час се будев и јадев по еден ред милка човече. Болест. Треба да ми дојде мензисот, ништо не ми се нафаќа да работам.. Абе што па ќе ви објаснувам жени сте ќе разберете.
Mizerno, koga ke ti se srusi sve ona sto si gradel vo izminatite godini, seta ljubov koe e vlozena , vreme energija i emocii, i doaga do taa tocka koja najveke ja mrazis i se nadevas deka tebe nema da ti se sluci, nema da dojde do razdelba, no se sluci i tokmu do to dojde posle dolgi godini pominati zaedno. So denovi sum vak so Mizerno raspolozenie zosto mislite mi se samo vo toa edno, iako se obiduvam da ne mislam se obiduvam da prevzemam razni cekori, da sum megu luge toa privremeno malku olesnuva dodeka ne se vrakam doma i se naogam sam vo kukava, ima luge sto vo vakvi situacii explodiraat , jas sebesi bi se opisal obratno so ogled na toa sto custvuvam i kako mi e denovive, jas dozivuvam implozija na custvata Krash od vnatre, zatoa bi rekol Mizerno Mizerno Mizerno. I need a .
Не се секирај, се во свое време, ce ќе си дојде на свое место. И пред се сакај и цени се самиот себеси, па потоа другите. за жал сите минуваме низ тешки моменти во животот ама ако не е така па ке биде се монотоно. Тeжок е животот но сепак продолжува понатаму. "Сè тече сè се менува"
Fala Apina , bi bilo mnogu polesno koga bi imal licnost so koj-a bi mozel da pominam vreme zaedno, nekako sedenjeto sam doma vo mrtva tisina, mi oteznuva vo golema mera vo ovoj period, za zal nemam takva licnost . no sekako se cenam sebesi i gledam da ostanam pozitivno , samo vo vakvi situacii mislm deka sekomu mu e potrebeno da ima nekakov izduvan ventil.