Mnogu seksi, ko bel crnec ili kako viking shto se vrakja doma vo pregratkite na svojata ljubena po uspeshniot pohod ispolnet so mnogu krvoprolevanje, gorenje sela i siluvanje na stari nemieni i ruzhni zheni.
Денеска се чуствувам добро секој ден се надевам,дека секој нареден ден ке биде све подобар и подобар.
Изморена од зборување, а сепак убаво. Би зборувала уште толку и повеќе. Поспано ама не би спиела, си имам за сонување и будна. Возбудена, среќна и насмеана. Понекогаш се плашам да бидам среќна до крај, денес не!
Денеска се чувствувам фан-тас-тич-но! Секси, заносно, расположено, предозиран со допамин, mind, body & soul во перфектна хармонија! Една позитивна енергија ми струи низ вените и ми дава суперсила небаре ќе полетам до месечината и назад. Дали е до петок или не, не знам, знам дека вака не сум се чувствувал со месеци, ако не и години! Out of body experience! Знам дека ништо не е вечно, па ни овој момент и feeling, затоа ќе ги зграпчам и ќе уживам до последна секунда додека овие позитивни хормони ме дрмаат и прават Супермен!
Како милион долари. Уствари, не знам како им е на нив, уште помалку на луѓето што имаат милион долари, ама, претпоставката е дека е нешто приближно на... On the top of the world? Можда, кујзнае.